Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Uzun vs. Kısa Sigara

Mehmet1280

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,416
2,772
113
kısa parlament içiyorumda beyler son 2yıldır fark ediyomusunuz bilmiyorum ama tütünlerin kalitesi düştü üstüne bazı paketlerde denk geliyo bazı dallarda leş gibi bi tad geliyo tuhaf sizdede oluyomu

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,956
28,135
113
kısa parlament içiyorumda beyler son 2yıldır fark ediyomusunuz bilmiyorum ama tütünlerin kalitesi düştü üstüne bazı paketlerde denk geliyo bazı dallarda leş gibi bi tad geliyo tuhaf sizdede oluyomu
parliament gibi kalitesiz sigaraları içersen normal
winston grubu türkiyede bu işin 1 numarasıdır slenderını da içtik uzunu kısası dark bluesu her türlüsünü içtik
sigaranın messisidir winston

Mehmet1280

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,416
2,772
113
parliament gibi kalitesiz sigaraları içersen normal
winston grubu türkiyede bu işin 1 numarasıdır slenderını da içtik uzunu kısası dark bluesu her türlüsünü içtik
sigaranın messisidir winston
doğru diyosun dost ama kısaparlament dışı sarmıyo beni nedense

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,592
9,940
113
Aynen herkeste oluyordur kahverengi kokarca böcekleri olan yerde bir koku oluyor bazı sigaralar ayni o kokunun tadını veriyor orjinal sigara icmiyoruz zaten bende yıllardır parliament içiyorum yurtdisindan arkadaş getiriyor bazen aynısını dağlar kadar fark var

Gecekor

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,325
780
113
1 Pk kısa parlemnt night blue

Mehmet1280

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,416
2,772
113
Aynen herkeste oluyordur kahverengi kokarca böcekleri olan yerde bir koku oluyor bazı sigaralar ayni o kokunun tadını veriyor orjinal sigara icmiyoruz zaten bende yıllardır parliament içiyorum yurtdisindan arkadaş getiriyor bazen aynısını dağlar kadar fark var
aynen dediğin gibi tad oluyo yurt dışı sigarası zaten farklı ustabiliğini kıbrısta yaptım herçeşit sigara ıvır zıvır vardı bizim ülkede çeşitte az kalitede

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,467
1,975
113
rulet oyuncusu geneli winston dark blue içer kısa bende ruletçiyim

maynatay1860

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,381
2,236
113
Marlboro touch yoksa Winston blue yoksa parliament night blue yoksa rezerve

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,751
24,729
113
Gökhan abiyle zamanında tartıştınız. O zaman olaya yorum yapmadım diye Gökhan abi bana darıldı konuşmadı benle bir daha şimdi senle Gökhan abi konuşuyorsunuz az buz. Hayat garip beyaz 😀
O kavga ettiğini bile unutmuştur onunla , bende de oluyor o sonradan hatırlıyorum ulan selam vermicegin adamla konuştun diyorum :)