- 2,960
- 2,603
- 113
Biz üst oynayınca potaya giderken duserler. Alt oynayınca 6 hucumun 7si 3luko üçlük başka yere girmiş herhalde 😂
Biz üst oynayınca potaya giderken duserler. Alt oynayınca 6 hucumun 7si 3luko üçlük başka yere girmiş herhalde 😂
Bizde darbe muhabbeti olduğu ay askerdik silah yerine sopa verdiler nöbette awGece 4 6 sabah 8 10 tuttum 2 hafta
jojo koddan 123 tl çıktı Cameron Thomas sayı asist toplam 36.5 üst dedim son 1 dkkada 5 sayı attı 24+10 asist bir üçlüye içeride son topu üçlük kullandı air ball attı 😂Biz üst oynayınca potaya giderken duserler. Alt oynayınca 6 hucumun 7si 3luk
Hepsinin aw yajojo koddan 123 tl çıktı Cameron Thomas sayı asist toplam 36.5 üst dedim son 1 dkkada 5 sayı attı 24+10 asist bir üçlüye içeride son topu üçlük kullandı air ball attı 😂
ben 5 aydır 19:00-07:00 nöbet tutuyorum benimki nöbet değilde görev gibiGece 4 6 sabah 8 10 tuttum 2 hafta
Sen yenisin galibaDost senin rollinglerinin tadı hiçbir rollingde yokmuş öyle duyduk 😂😂
şşş ses etme takipteyiz konu değiştirO değil kupon geldi
dost unutmam bi gün kaç kişiye roll yaptırdın bana dm attın sen askerdeydın dimi diye dedim tamam bana roll açacak görüldü attın sonra 😂Sen yenisin galiba
Çokmu belli oluyo 😂Sen yenisin galiba
bu adam kesin sullyÇokmu belli oluyo 😂
Soyle erhan beye paramızı versinşşş ses etme takipteyiz konu değiştir
O kim labu adam kesin sully
Puahahah alemsinSoyle erhan beye paramızı versin
belliolduO kim la
Nerde hata yaptikbu adam kesin sully
Forumun bas belasi adami kim olcakO kim la