- 42,504
- 43,285
- 113
Portland üst olursa 500de erhandan kıtlayacak ama para benden geçecek dost şimdi attiğim 250yi geri alacağım puhahahMetinde para var ikiye bölelim
Portland üst olursa 500de erhandan kıtlayacak ama para benden geçecek dost şimdi attiğim 250yi geri alacağım puhahahMetinde para var ikiye bölelim
HhshsdhhsahvshsPortland üst olursa 500de erhandan kıtlayacak ama para benden geçecek dost şimdi attiğim 250yi geri alacağım puhahah
AhhsjskskkdkYolladık aq
Japonyaya oyna diye kim dedi sana puhahahj
Geri verir 1001 oran battı kankam yazar 1,000001 oranPortland üst olursa 500de erhandan kıtlayacak ama para benden geçecek dost şimdi attiğim 250yi geri alacağım puhahah
Paramı ıstıyorumPortland üst olursa 500de erhandan kıtlayacak ama para benden geçecek dost şimdi attiğim 250yi geri alacağım puhahah
Yat uyu amq bak ben 30 saat oldu uyumadım sokam işine kaktırdılar 16 yı 🤣🤣@Erhan2121 burda mısın maçı mı izliyon senın yüzünden uyuyamadık aq 5 saate iş var kardeşim
Bak erhan mac sonu oynarsa anlako parası cok arka planda slotta@Erhan2121 burda mısın maçı mı izliyon senın yüzünden uyuyamadık aq 5 saate iş var kardeşim
Nasıl iş bu kardesim 12 de ise mi gidilir aq@Erhan2121 burda mısın maçı mı izliyon senın yüzünden uyuyamadık aq 5 saate iş var kardeşim
Giremez slota son parayı bastı portland üste kombinelerin alayı yattıBak erhan mac sonu oynarsa anlako parası cok arka planda slotta
Portlanda sıkıntıdaGiremez slota son parayı bastı portland üste kombinelerin alayı yattı
Sütyende varsa onu bilemem ama puhah
12de kalkacağım 1de baslıyor kardeşimNasıl iş bu kardesim 12 de ise mi gidilir aq
Ayak fotosu gelir mi12de kalkacağım 1de baslıyor kardeşim
Armut gibi ekrana bakmaktan gözler patladı aq
Gelsın kanka ıhtıyacımız var ayakkabı alıcam@Metings1905 nesineden izledimde iyi toparladılar hem hızlılar hem isabetliler gelir belki bi şekilde
metomGelsın kanka ıhtıyacımız var ayakkabı alıcam
Sen yazdın 1 1 oldu maç daha girmedim tokyodan patladık aq@ahmetcansarac61 burdamısın la