Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Vanobet 5000 FreeSpin Deneme Bonusu

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,729
3,641
113
bunlar öyle yavşaktır ki hem eksik ödeme yaptılar hemde ödeme tamamlandıktan sonra 5000 tl nakit ödül ekleyeceğiz dediler aradan 3 ay geçti başta mail ile döneceğiz dendi şimdide hakkım yokmuş yeni yönetim geldi bu çapsızlara prim vermeyin benden size tavsiye
Bilmiyordum kardeşim geçmiş olsun çapsız site demek ki

rulopecete

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
110
89
28
bunlar öyle yavşaktır ki hem eksik ödeme yaptılar hemde ödeme tamamlandıktan sonra 5000 tl nakit ödül ekleyeceğiz dediler aradan 3 ay geçti başta mail ile döneceğiz dendi şimdide hakkım yokmuş yeni yönetim geldi bu çapsızlara prim vermeyin benden size tavsiye
Vanobet candir dun cekim talebi verdim 5 dk geldi karalama siteyi

Mirac181716

Üye
Yeni Üye
27
26
13
@Shellac kaldırır mısınız postu bu sitenin bu forumda reklamı yapılmasın dolandırıcı o cocugu bır sitedir ana paramla kazandığım paraya bile el koyan yavşağın önde gideni sitedir vanobet ayrıca 15 mesajlı itlerinde bu forumda kaçıncı reklamı bu?
Bu vanobetin battığını kendi marketing partnerleri söyledi 1 ay önce simdi dolandırmaya yatırımcı arıyorlar konuyu açan ibneyi de banlayın site adamı
Hayırdır forumun ağası senmisin kardeşim itler diyor bide çapsız

Xranger58

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
319
156
43
250 freespin aldık diyelim kasayı kaç k yapmamız lazım ve kaç tl çekmemiz lazım arkadaşlar bi söyler misiniz

ken1461

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
199
85
28
Olm kimlik onayı onaylandı diyor ama hala kimlik onayı istiyor bot

fugur52

Tanınmış üye