Bilmiyordum kardeşim geçmiş olsun çapsız site demek kibunlar öyle yavşaktır ki hem eksik ödeme yaptılar hemde ödeme tamamlandıktan sonra 5000 tl nakit ödül ekleyeceğiz dediler aradan 3 ay geçti başta mail ile döneceğiz dendi şimdide hakkım yokmuş yeni yönetim geldi bu çapsızlara prim vermeyin benden size tavsiye
la bi yazınbeyler freespin kazancını sporda çevirme şansımız var mı varsa oran ne olacak söylermisiniz
Vanobet candir dun cekim talebi verdim 5 dk geldi karalama siteyibunlar öyle yavşaktır ki hem eksik ödeme yaptılar hemde ödeme tamamlandıktan sonra 5000 tl nakit ödül ekleyeceğiz dediler aradan 3 ay geçti başta mail ile döneceğiz dendi şimdide hakkım yokmuş yeni yönetim geldi bu çapsızlara prim vermeyin benden size tavsiye
Hayırdır forumun ağası senmisin kardeşim itler diyor bide çapsız@Shellac kaldırır mısınız postu bu sitenin bu forumda reklamı yapılmasın dolandırıcı o cocugu bır sitedir ana paramla kazandığım paraya bile el koyan yavşağın önde gideni sitedir vanobet ayrıca 15 mesajlı itlerinde bu forumda kaçıncı reklamı bu?
Bu vanobetin battığını kendi marketing partnerleri söyledi 1 ay önce simdi dolandırmaya yatırımcı arıyorlar konuyu açan ibneyi de banlayın site adamı
HaklıHayırdır forumun ağası senmisin kardeşim itler diyor bide çapsız
kral 250 freespin verdi ya kaç yapacaz kasayı ve kaç para çekecez bi söyleseneÇekim talebi verdik bakalım bekliyoruz paylaşana teşekkürler
AynıOlm kimlik onayı onaylandı diyor ama hala kimlik onayı istiyor bot
Okusan anlarsınbeyler freespin kazancını sporda çevirme şansımız var mı varsa oran ne olacak söylermisiniz
Aynı dövme bende var 🙂🫡
250 freespin aldık diyelim kasayı kaç k yapmamız lazım ve kaç tl çekmemiz lazım arkadaşlar bi söyler misiniz
Hangi oyuna girdin hocam tebriklerÇekim talebi verdik bakalım bekliyoruz paylaşana teşekkürler
Oyunu öğrenip yöneticiye mesaj atıp bu oyunu açık unutmuşsunuz kisin diycen demi site adamıHangi oyuna girdin hocam tebrikler