- 1,821
- 823
- 113
ip dedi
Senin bileceğin iş hocam tebriklerden tekrardanFrebet çıktıda tek kuponda yaptım ama reddedip evrak istiyorlar ne yapsam bilemedim
Oyunu öğrenip yöneticiye mesaj atıp bu oyunu açık unutmuşsunuz kisin diycen demi site adamı
[/QUOTE
kral herkese site adamı demekten vazgeçin yaOyunu öğrenip yöneticiye mesaj atıp bu oyunu açık unutmuşsunuz kisin diycen demi site adamı
alındı,tşkrSiteye daha kayıt olmadım ama şartları iyi bana göre
Vanobet
yönetim gerekeni yapacaktır ben yazdım ip loglarını kt etmelerini talep ettimOyunu öğrenip yöneticiye mesaj atıp bu oyunu açık unutmuşsunuz kisin diycen demi site adamı
Etsinleryönetim gerekeni yapacaktır ben yazdım ip loglarını kt etmelerini talep ettim
1250 çekim verdik hayırlısı bakalımSiteye daha kayıt olmadım ama şartları iyi bana göre
Vanobet
Link yokmuSiteye daha kayıt olmadım ama şartları iyi bana göre
Vanobet
Link yokmu
80 mesaj daha geldii #banbVanobet candir dun cekim talebi verdim 5 dk geldi karalama siteyi
Nasıl verdin 50 TL zor çıktı fssÇekim talebi verdik bakalım bekliyoruz paylaşana teşekkürler
Oh belge toplamaya çıkmışlar.Evrak istiyor birde istenen evrakları şu maile gönderin diye site içi mesaj var. İstenen evrak nedir o bile yazmıyor promosyon detaylarında evrak ister'de demiyor saçma sapan
bıg bass splashe 250 fs verdı kazanc 150 tl verdı 3 tl ıle dondure dondure 2000 tl ye geldı sureklı oyuna aldı bı sweet kasa 2500 olduNasıl verdin 50 TL zor çıktı fss
Kral yanlış anlama bilmediğimden soruyorum belge topladıkları zaman ne yapabilirler ama neOh belge toplamaya çıkmışlar.