- 24,548
- 25,706
- 113
Son adım mı yapican gelirse kupon kankaTeşekkürler
Son adım mı yapican gelirse kupon kankaTeşekkürler
Utanmaz adam canim Vecna abime kardeşim diyor. Gelde sinirlenmeDilensen suan daha iyidi ama kendin den demi utanmıyorsun konuda o kadar insan var başladın yalakaliga
Bunun parası var ınanmayınArda güler dakika 72 0-0
Hertha dakika 29 2-0 oooo
Kardeşim şaka yapıyorum şaka beni hiç birini takip ettigimi yalakalık ettigimi gördünmü amaç gırgır inşallah tutar seni görür ben bilmem takip flnDilensen suan daha iyidi ama kendin den demi utanmıyorsun konuda o kadar insan var başladın yalakaliga
Yahu nasıl haset bir insansın sen roller tamamlandı da ödül mü kaldı geriye ve ya kazananlar belli oldu da benim mi haberim yok,yahu şu pistten çoluk çocukları alsalar düzen daha güzelleşecek ama neylersin,🙏🏻Vecna bu arkadaş 2kişiyi birden takip ediyor ona göre dagıtım yaparsın
Bak işte şaka yapıyor alınmamUtanmaz adam canim Vecna abime kardeşim diyor. Gelde sinirlenme
Ödül amaçlı takip etmiyor şahin k dostumuz, takip etmek performansını arttiriyormuş.Bunun parası var ınanmayın
Knk hg knkBol şans dost nice wonlara umarım @VECNA
Hay senin beynine bide inceden laf sokuyor forumu yedik yuttuk la bugune kadar gelip hikaye anlatma bana bu rol başarılı olsun adama dm den yazmazsan ismimi değiştiririmKardeşim şaka yapıyorum şaka beni hiç birini takip ettigimi yalakalık ettigimi gördünmü amaç gırgır inşallah tutar seni görür ben bilmem takip fln
Elendin.Bak işte şaka yapıyor alınmam
😇😇🙏🙏Knk hg knk
İban at sana para atayım da fakir,haset yorumlarınla insanları germe burdaVecna bu arkadaş 2kişiyi birden takip ediyor ona göre dagıtım yaparsın