- 17,319
- 10,125
- 113
Tövbe estağfurullah nasıl konuşuyorsun 🙄Çıkar göster
Tövbe estağfurullah nasıl konuşuyorsun 🙄Çıkar göster
Aynen ya enişte çoluk çocuk tadı kaçtı iyiceForum çok bozdu kendini adaş
Aynen ole valla nba baslasa kupon yapıp takibe geçsem artik puahaForum çok bozdu kendini adaş
Öyle aga büyük ihtimal eski ban yemişlerden biri o zaten kula kulluk eden dm den para dilenen insanlardan olmadım olmak da nasip olmasın varsa yeriz yoksa bakarız muhtaç etmesin Allahyaw oda kendini bişey sanıyor işte 1-2 yorum yaptım banlatmaya kalktı para verdikleri kişilerde bana laf atmaya başladı işlerine gelmeyince
500 lira için insan , insanlığını satıyorsa burda gereksiz kişilikler onlar. Allah çarşısını pazar etsin ne diyim bana göre değil öylelerine boyun bükmek bükenler peşinde zaten onun.
Sizin gibi insanların olduğunu görmek yaşama bağlıyor beni 😁yaw oda kendini bişey sanıyor işte 1-2 yorum yaptım banlatmaya kalktı para verdikleri kişilerde bana laf atmaya başladı işlerine gelmeyince
500 lira için insan , insanlığını satıyorsa burda gereksiz kişilikler onlar. Allah çarşısını pazar etsin ne diyim bana göre değil öylelerine boyun bükmek bükenler peşinde zaten onun.
amin kardeşim kimse kimseye muhtaç olmasınÖyle aga büyük ihtimal eski ban yemişlerden biri o zaten kula kulluk eden dm den para dilenen insanlardan olmadım olmak da nasip olmasın varsa yeriz yoksa bakarız muhtaç etmesin Allah
Klasik metin yorumu buda
Siz 2 kara kapkara olursunuz mazallahSizin gibi insanların olduğunu görmek yaşama bağlıyor beni 😁
Dun makina rol yapti takip ettik 3 4 arkadas onlarda forumun eski uyeleridi adam kazandi bir tane etiket atan bile olmadı makinada 4 kişiye ödülünü verdi güzel şekilde konu kapandı ama forumda ozelliklen yeni üyelerin çoğu bildiğin çingene gibiler 800 mesajli insan 1 saat rol konusunda hak dava ettiğini gördümRoll takipleri derin devlet savaşina benzer. Sayı sayarken bir bakarsın bi klik üyesi sana sataşip, küfür edip seni konu dışına atabilir. Çelik gibi irade ve sabır gerektiren bir iştir.
Maç bitti kardeş sen nereden takip ediyonDakika 88 @ahmetcansarac61
Ben onu diziyi izlemeden tahmin ettim siz olmadık yere vuruyorsunuz eşref tek dizisi var ya orda kendi de yetim sahip cıktıkları da o muhabbet yani makaraya vuruyoYetimlerim diyordu adam konudakilere delirrisin
Mac bitti @WerderbremenMaç bitti kardeş sen nereden takip ediyon![]()
@cemsinÇıkar göster
Öyle deme tuş basıp kol yoruyorlarDun makina rol yapti takip ettik 3 4 arkadas onlarda forumun eski uyeleridi adam kazandi bir tane etiket atan bile olmadı makinada 4 kişiye ödülünü verdi güzel şekilde konu kapandı ama forumda ozelliklen yeni üyelerin çoğu bildiğin çingene gibiler 800 mesajli insan 1 saat rol konusunda hak dava ettiğini gördüm
Yalnız 12 saat roll yapıp lose olduğu o günden beri 1 hafta boyunca 10k dağıttı eşref her gün Sana yanlış yaptı o ayrı mesele orda ayıp etti o sabahKlasik metin yorumu buda
Rol de başkasının yorumuna tepki dahi vermiyorlar öne çıkmasın diye fark ettim bunuRoll takipleri derin devlet savaşina benzer. Sayı sayarken bir bakarsın bi klik üyesi sana sataşip, küfür edip seni konu dışına atabilir. Çelik gibi irade ve sabır gerektiren bir iştir.