Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling VECNA / Kasa 10 Hedef+++ 50 K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,264
26,521
113
yaw oda kendini bişey sanıyor işte 1-2 yorum yaptım banlatmaya kalktı para verdikleri kişilerde bana laf atmaya başladı işlerine gelmeyince :D
500 lira için insan , insanlığını satıyorsa burda gereksiz kişilikler onlar. Allah çarşısını pazar etsin ne diyim bana göre değil öylelerine boyun bükmek bükenler peşinde zaten onun.
Öyle aga büyük ihtimal eski ban yemişlerden biri o zaten kula kulluk eden dm den para dilenen insanlardan olmadım olmak da nasip olmasın varsa yeriz yoksa bakarız muhtaç etmesin Allah

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,847
3,756
113
yaw oda kendini bişey sanıyor işte 1-2 yorum yaptım banlatmaya kalktı para verdikleri kişilerde bana laf atmaya başladı işlerine gelmeyince :D
500 lira için insan , insanlığını satıyorsa burda gereksiz kişilikler onlar. Allah çarşısını pazar etsin ne diyim bana göre değil öylelerine boyun bükmek bükenler peşinde zaten onun.
Sizin gibi insanların olduğunu görmek yaşama bağlıyor beni 😁

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,815
9,344
113
Öyle aga büyük ihtimal eski ban yemişlerden biri o zaten kula kulluk eden dm den para dilenen insanlardan olmadım olmak da nasip olmasın varsa yeriz yoksa bakarız muhtaç etmesin Allah
amin kardeşim kimse kimseye muhtaç olmasın

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,801
20,177
113
Hertha bugün parası olana para dağıttı vay be helal olsun 👏🏻👏🏻👏🏻

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,339
54,150
113
Roll takipleri derin devlet savaşina benzer. Sayı sayarken bir bakarsın bi klik üyesi sana sataşip, küfür edip seni konu dışına atabilir. Çelik gibi irade ve sabır gerektiren bir iştir.
Dun makina rol yapti takip ettik 3 4 arkadas onlarda forumun eski uyeleridi adam kazandi bir tane etiket atan bile olmadı makinada 4 kişiye ödülünü verdi güzel şekilde konu kapandı ama forumda ozelliklen yeni üyelerin çoğu bildiğin çingene gibiler 800 mesajli insan 1 saat rol konusunda hak dava ettiğini gördüm

Werderbremen

SESSİZLİK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,512
7,940
113
Dun makina rol yapti takip ettik 3 4 arkadas onlarda forumun eski uyeleridi adam kazandi bir tane etiket atan bile olmadı makinada 4 kişiye ödülünü verdi güzel şekilde konu kapandı ama forumda ozelliklen yeni üyelerin çoğu bildiğin çingene gibiler 800 mesajli insan 1 saat rol konusunda hak dava ettiğini gördüm
Öyle deme tuş basıp kol yoruyorlar :D

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,847
3,756
113
İlk kupon çok rahat geldi diğeri de öyle olsun inşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...