- 17,319
- 10,125
- 113
10 oran dedim 22 oran veriyorum bak sana izle nasıl yatıyor bütün maçlar @ahmetcansarac61 

Geçmişe gidip geldin heMac bitti @Werderbremen
Eniste dünden beri her lafında birilerine atıfta bulunuyor artik valla git ona deki burda milyon kazansa bile eski üyelerin çoğu umursamaz bile ben son günlerde yazdığı cümlelerden çok rahatsız oldum vallaBen onu diziyi izlemeden tahmin ettim siz olmadık yere vuruyorsunuz eşref tek dizisi var ya orda kendi de yetim sahip cıktıkları da o muhabbet yani makaraya vuruyo
Oynamaya para yok ya tutar10 oran dedim 22 oran veriyorum bak sana izle nasıl yatıyor bütün maçlar @ahmetcansarac61 Ekli dosyayı görüntüle 894425
Aga bilemem dağıtmıştir da kendini kaf dağında görmesin bana diyor ki sana para atmadım diye mi böyle diyorsun diyor konunda değilim dm zaten kimseye atmam para için niye cekemiyim ki onu yine kazansın isterim de öyle çoluk çocuk işi kisaltmalarla ana avrat küfür etmek delikanlıya yakışmaz kendi kalitesini gösteriyor yinede Allah carsisini pazar etsinYalnız 12 saat roll yapıp lose olduğu o günden beri 1 hafta boyunca 10k dağıttı eşref her gün Sana yanlış yaptı o ayrı mesele orda ayıp etti o sabah
Erhana neler saydı o gun bıde magduru oynuyoAga bilemem dağıtmıştir da kendini kaf dağında görmesin bana diyor ki sana para atmadım diye mi böyle diyorsun diyor konunda değilim dm zaten kimseye atmam para için niye cekemiyim ki onu yine kazansın isterim de öyle çoluk çocuk işi kisaltmalarla ana avrat küfür etmek delikanlıya yakışmaz kendi kalitesini gösteriyor yinede Allah carsisini pazar etsin
Ban yedikten sonra değişti zaten. Öyle konuşmuyor. Ama sen yüzde yüz haklıydın o sabahAga bilemem dağıtmıştir da kendini kaf dağında görmesin bana diyor ki sana para atmadım diye mi böyle diyorsun diyor konunda değilim dm zaten kimseye atmam para için niye cekemiyim ki onu yine kazansın isterim de öyle çoluk çocuk işi kisaltmalarla ana avrat küfür etmek delikanlıya yakışmaz kendi kalitesini gösteriyor yinede Allah carsisini pazar etsin
Benim hoşuma gitmeyen roll açılır takip eden eder, takip edene sen takip etme der gibi tavır alınması hoş değil. Roll sahibi arkadaşındır, konuda ne bileyim sevmediğin veya dolandırıcı biri vardır dm den söyle uyar adamı. Sayı sayarken bi anda küfürleşmeler bu yüzden başlıyor. Yoksa üslubuyla yapilan gırgır, şaka, şamata konuyu her daim diri tutar.Dun makina rol yapti takip ettik 3 4 arkadas onlarda forumun eski uyeleridi adam kazandi bir tane etiket atan bile olmadı makinada 4 kişiye ödülünü verdi güzel şekilde konu kapandı ama forumda ozelliklen yeni üyelerin çoğu bildiğin çingene gibiler 800 mesajli insan 1 saat rol konusunda hak dava ettiğini gördüm
la bide kuponu tutunca veya yatınca kıskananlar çatlayanlar Allaha yalvarıyor kupon gelmesin diye vs gibi laf ediyor forumda amacı belli milleti birbirine düşürmek veya istemediği kişileri forumdan banlatmak.Eniste dünden beri her lafında birilerine atıfta bulunuyor artik valla git ona deki burda milyon kazansa bile eski üyelerin çoğu umursamaz bile ben son günlerde yazdığı cümlelerden çok rahatsız oldum valla
Tahirim kripto haricî şu holiye en ince nasıl atabiliriz makul paraAtılsa eskisi gibi yollardım
Niye banlandigini anlamamis bide sana da sovuyordu git konusuna 2 saydir sende hshdddErhana neler saydı o gun bıde magduru oynuyo
sonuçlanır hocam sabırlı ol yeterKupon sonuclanmadi daha
Brklerız acelemız yok kankamKupon sonuclanmadi daha
Valla geçen havaleyle 500 attım ama zor geçti ugrasirsin bence limit altiysa girme o topaTahirim kripto haricî şu holiye en ince nasıl atabiliriz makul para