Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling VECNA / Kasa 10 Hedef+++ 50 K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,801
20,177
113
@VECNA resmi wonnn Tebrikler dostum daim olsun, mutlu son seni bekler 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🦅🦅🦅

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,339
54,150
113
Ben onu diziyi izlemeden tahmin ettim siz olmadık yere vuruyorsunuz eşref tek dizisi var ya orda kendi de yetim sahip cıktıkları da o muhabbet yani makaraya vuruyo
Eniste dünden beri her lafında birilerine atıfta bulunuyor artik valla git ona deki burda milyon kazansa bile eski üyelerin çoğu umursamaz bile ben son günlerde yazdığı cümlelerden çok rahatsız oldum valla

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,265
26,522
113
Yalnız 12 saat roll yapıp lose olduğu o günden beri 1 hafta boyunca 10k dağıttı eşref her gün Sana yanlış yaptı o ayrı mesele orda ayıp etti o sabah
Aga bilemem dağıtmıştir da kendini kaf dağında görmesin bana diyor ki sana para atmadım diye mi böyle diyorsun diyor konunda değilim dm zaten kimseye atmam para için niye cekemiyim ki onu yine kazansın isterim de öyle çoluk çocuk işi kisaltmalarla ana avrat küfür etmek delikanlıya yakışmaz kendi kalitesini gösteriyor yinede Allah carsisini pazar etsin

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,848
3,757
113
Hep aynı kişilere ödül veriyor zaten adam kadrosu belli adamlar da günlük asgari ücretten fazla kazanıyor bulmuşlar adamı 😁

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,827
37,867
113
Aga bilemem dağıtmıştir da kendini kaf dağında görmesin bana diyor ki sana para atmadım diye mi böyle diyorsun diyor konunda değilim dm zaten kimseye atmam para için niye cekemiyim ki onu yine kazansın isterim de öyle çoluk çocuk işi kisaltmalarla ana avrat küfür etmek delikanlıya yakışmaz kendi kalitesini gösteriyor yinede Allah carsisini pazar etsin
Erhana neler saydı o gun bıde magduru oynuyo

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,405
16,422
113
Ban yedikten sonra değişti zaten. Öyle konuşmuyor. Ama sen yüzde yüz haklıydın o sabah

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,428
28,757
113
beyler betpasa 2 attim 1k fb aldim ana parayla slotta 27 k kazandim aciklamada max kazanc bonusun 10 katı diyor acaba bu tüm kazanç için mi geçerli simdi max 10 mu çekebileceğim

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,880
18,048
113
Dun makina rol yapti takip ettik 3 4 arkadas onlarda forumun eski uyeleridi adam kazandi bir tane etiket atan bile olmadı makinada 4 kişiye ödülünü verdi güzel şekilde konu kapandı ama forumda ozelliklen yeni üyelerin çoğu bildiğin çingene gibiler 800 mesajli insan 1 saat rol konusunda hak dava ettiğini gördüm
Benim hoşuma gitmeyen roll açılır takip eden eder, takip edene sen takip etme der gibi tavır alınması hoş değil. Roll sahibi arkadaşındır, konuda ne bileyim sevmediğin veya dolandırıcı biri vardır dm den söyle uyar adamı. Sayı sayarken bi anda küfürleşmeler bu yüzden başlıyor. Yoksa üslubuyla yapilan gırgır, şaka, şamata konuyu her daim diri tutar.

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,818
9,346
113
Eniste dünden beri her lafında birilerine atıfta bulunuyor artik valla git ona deki burda milyon kazansa bile eski üyelerin çoğu umursamaz bile ben son günlerde yazdığı cümlelerden çok rahatsız oldum valla
la bide kuponu tutunca veya yatınca kıskananlar çatlayanlar Allaha yalvarıyor kupon gelmesin diye vs gibi laf ediyor forumda amacı belli milleti birbirine düşürmek veya istemediği kişileri forumdan banlatmak.
bu belli ki eski bir üye banlanmış geri gelmiş devam ediyor her zaman her iş doğru yolunda gitmez böylelerinin elbet patlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...