- 6,129
- 5,173
- 113
Kula kulluk.etmeyin hadi rastgeie🤣🤣🤣🤣
Son adım mı aga
Son olur NBA başlayana kadar uyuyacağımSon adım mı aga
Kimin mesajı kurtaran bişey anlamadım
Anladım Tahirim peki 1000 oran gelme ihtimali nedir, senin tahmininValla geçen havaleyle 500 attım ama zor geçti ugrasirsin bence limit altiysa girme o topa
Hadi bakalım bol şans gece mesaisi var sanaSon olur NBA başlayana kadar uyuyacağım
umarım fb aldık diye 10k cektırmezler 27 cop olurHiç bilmiyorum ki kanka komple çekmeyi dene benim orası acayip karışık mail eski hanımın tc babamın kullanıcı adı kendimin numara abimin kombine olmuş hepsini çekmeyi dene üstünü silerler zaten de senin bu yatırım bonusu alma işin başına dert açıyor
İyi uykular kardeş inşallah gelirSon olur NBA başlayana kadar uyuyacağım
1000de 1Anladım Tahirim peki 1000 oran gelme ihtimali nedir, senin tahminin
%5 2 maç 250 sayı çok zor tahminimce normal oran carpimi 20 falandır 3 maçın herhaldeAnladım Tahirim peki 1000 oran gelme ihtimali nedir, senin tahminin
Reis ben günde 10 vakit kılarak Allahima kulluk vazifemi yapıyorum çok şükür.Kula kulluk.etmeyin hadi rastgeie🤣🤣🤣🤣
Onda da burda olacaz sıkıntı yokSon olur NBA başlayana kadar uyuyacağım
Hangi site kankaumarım fb aldık diye 10k cektırmezler 27 cop olur
Paran yokturAynen kankam ramazan nabiyo bana da pas vermiyor
Ssnde yana şüphe yok sihefendiReis ben günde 10 vakit kılarak Allahima kulluk vazifemi yapıyorum çok şükür.
Zamanında dedim sana yatırıma bonus işi sakat diye huyum dedin hepsini çekim ver üstünü silerler zaten de silmezler umarımumarım fb aldık diye 10k cektırmezler 27 cop olur
Hasbıhal yapıyoruz reıs kımseyle sorunumuz yok muhabbet takılmacasorununuz nedir beyler
Sürekli aynı kişiler olayların içinde
Sorun ne ki reis göremedim biseysorununuz nedir beyler
Sürekli aynı kişiler olayların içinde