- 34,221
- 18,192
- 113
Çok değil 1e 2Vay kankam çekmişsin 😆😆
Çok değil 1e 2Vay kankam çekmişsin 😆😆
Onu bulamayanlar da dostÇok değil 1e 2
Gülücük emojisi attım da. Whatsapp emojisi çok gıcık gülüyor sildim geriHanımla papaz edecekseniz diyip kadına göz kırpma emojisi atmış . Sen çok kurnaz adamsın @Golcümetin
1 e 2 1 e 2 koya Konya dünden beri damlaya damlaya Deniz ettin helal olsun 🤣Çok değil 1e 2
Türk Telekom alt yapılı PTTCCEL internet kadar uyuzunu görmedim ben. Boşuna her ay 600 ödeyeceğimBu ülkede en büyük düşman Turkcell ulan 10gb internet 600₺ ama Ankara'nın ortasında çekmez lanetler gelsin böyle internete orispi Turkcell @Golcümetin
Yok lo bi çırpıda gider şimdi1 e 2 1 e 2 koya Konya dünden beri damlaya damlaya Deniz ettin helal olsun 🤣
Wi-fi kesik 20 gündür güncel fatura 4 bin oldu wifi bir evde herşey demek yaTürk Telekom alt yapılı PTTCCEL internet kadar uyuzunu görmedim ben. Boşuna her ay 600 ödeyeceğim
Kaybetme akıllı oyna para kazanmak eskisi gibi değil eskiden aslanın ağzındaydı şimdi g.ötünde biliyonYok lo bi çırpıda gider şimdi
Acil slot vurgun lazım sanaWi-fi kesik 20 gündür güncel fatura 4 bin oldu wifi bir evde herşey demek ya
En az 10 bin kasa lazım ki slottan bi 40-50 vuruyum bu aralar hissediyorum money yokAcil slot vurgun lazım sana
Yok kanka bende biz Ankaralıyız 😆İstanbul card varmı abiler @TestoHaylan06 @Golcümetin
Card reel olarak yok dostum ama uygulaması varsa ve işe yarıyorsa var bakayım@SaHgEc dost istanbulcard lazim
Dayı bendede yokta razerden hallettim bi kısmını son bi ordan oluyomus 300 lira yükledim şimdi çekemiyorum istanbulcard istiyor 😄😄Yok kanka bende biz Ankaralıyız 😆
Dost sana zahmet 300 TL kaldı içerde 😄Card reel olarak yok dostum ama uygulaması varsa ve işe yarıyorsa var bakayım