- 22,567
- 19,015
- 113
Boşver herkesin çarşısı pazar olsunnnn kardeşim hosgeldinnnnnHaksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır kardeşim sen söyle ben yazarım hwhq
Boşver herkesin çarşısı pazar olsunnnn kardeşim hosgeldinnnnnHaksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır kardeşim sen söyle ben yazarım hwhq
Hoş buldum canim bol şans hepinizeBoşver herkesin çarşısı pazar olsunnnn kardeşim hosgeldinnnnn
Hakkı bu forumda arayacak olursak daha çok ban yeriz Tahir ağaHaksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır kardeşim sen söyle ben yazarım hwhq
Kim adaşşAdam ne vurdu beee
Veysel efendi ben neredeyim@ozkancoskun57
@sulo52
@KaRaa
@akgul383
@Hyper28
@Hayat1kumar
Dostlar kupon henüz sonuclanmadi ödül gelince @akgul383 e yollayacağım @akgul383 yardımcı olurmusun kanka sen dagitirsin @Shellac @Daimon konu kilit dostlarım
Bizi begenmiyorlar meto dayı adam gelmiş kupona bir mesaj yazmış özelden bana mesaj atıyor hakkını yemişim gibi asıl ona ödül versem bu kadar adamın vebalini kim verecek yazık günah değil mi yeri geliyor sigara parasi bulamıyoruzAdam ne vurdu beee
MendozaKim adaşş
Aman boşver Veysel efendi hiç rolling dağıtım yapmasan kim ne diyebilir kiBizi begenmiyorlar meto dayı adam gelmiş kupona bir mesaj yazmış özelden bana mesaj atıyor hakkını yemişim gibi asıl ona ödül versem bu kadar adamın vebalini kim verecek yazık günah değil mi yeri geliyor sigara parasi bulamıyoruz
Gunah hak ıslemez burda veysel kardesBizi begenmiyorlar meto dayı adam gelmiş kupona bir mesaj yazmış özelden bana mesaj atıyor hakkını yemişim gibi asıl ona ödül versem bu kadar adamın vebalini kim verecek yazık günah değil mi yeri geliyor sigara parasi bulamıyoruz
Ekmek paylaştıkça çoğalır mantığında gidiyorum ama rolling yapıyorum diye azar yiyorumAman boşver Veysel efendi hiç rolling dağıtım yapmasan kim ne diyebilir ki
Az önce Benden bile işittin normalEkmek paylaştıkça çoğalır mantığında gidiyorum ama rolling yapıyorum diye azar yiyorum
Yazıklar olsun kardeşimEkmek paylaştıkça çoğalır mantığında gidiyorum ama rolling yapıyorum diye azar yiyorum
La bro sen burdakiler gore hareket edersen sende para kalmaz.sana yemin ederim ben 2 sene önce kasa 2 k hedef 5k roll acdim 5k olduk dağıtıma bı başladım bana 2k kalmadı zarar ettik awkBizi begenmiyorlar meto dayı adam gelmiş kupona bir mesaj yazmış özelden bana mesaj atıyor hakkını yemişim gibi asıl ona ödül versem bu kadar adamın vebalini kim verecek yazık günah değil mi yeri geliyor sigara parasi bulamıyoruz
HahahahaLa bro sen burdakiler gore hareket edersen sende para kalmaz.sana yemin ederim ben 2 sene önce kasa 2 k hedef 5k roll acdim 5k olduk dağıtıma bı başladım bana 2k kalmadı zarar ettik awk
hangi ara kazandin niye haberim yokLa bro sen burdakiler gore hareket edersen sende para kalmaz.sana yemin ederim ben 2 sene önce kasa 2 k hedef 5k roll acdim 5k olduk dağıtıma bı başladım bana 2k kalmadı zarar ettik awk
2 sene diyom 😁 sen geçen sene bu zamanlar burda olsaydın dağıtım nedir nasıl yapılır görürdün ne kazaniyosam 3de1ini veya yarısını dagitiyodumhangi ara kazandin niye haberim yok
2.sene onceymis yuhhhLa bro sen burdakiler gore hareket edersen sende para kalmaz.sana yemin ederim ben 2 sene önce kasa 2 k hedef 5k roll acdim 5k olduk dağıtıma bı başladım bana 2k kalmadı zarar ettik awk
Pişman oldun mu dağıttigina şimdi2 sene diyom 😁 sen geçen sene bu zamanlar burda olsaydın dağıtım nedir nasıl yapılır görürdün ne kazaniyosam 3de1ini veya yarısını dagitiyodum
Yine formundasin kankam 😄Pişman oldun mu dağıttigina şimdi