Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Beklemede Veysel58 / Kombine

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
9.99

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
35,088
18,801
113
Bizi begenmiyorlar meto dayı adam gelmiş kupona bir mesaj yazmış özelden bana mesaj atıyor hakkını yemişim gibi asıl ona ödül versem bu kadar adamın vebalini kim verecek yazık günah değil mi yeri geliyor sigara parasi bulamıyoruz
Aman boşver Veysel efendi hiç rolling dağıtım yapmasan kim ne diyebilir ki

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,723
37,755
113
Bizi begenmiyorlar meto dayı adam gelmiş kupona bir mesaj yazmış özelden bana mesaj atıyor hakkını yemişim gibi asıl ona ödül versem bu kadar adamın vebalini kim verecek yazık günah değil mi yeri geliyor sigara parasi bulamıyoruz
Gunah hak ıslemez burda veysel kardes

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
112,389
62,966
113
La bro sen burdakiler gore hareket edersen sende para kalmaz.sana yemin ederim ben 2 sene önce kasa 2 k hedef 5k roll acdim 5k olduk dağıtıma bı başladım bana 2k kalmadı zarar ettik awk