- 23,664
- 9,312
- 113
hava açık güzel yıldızları izliyorumDurum ne karabey
hava açık güzel yıldızları izliyorumDurum ne karabey
Bu siteden oynama Veysi hala paramızı odemediBu forumda bı tek @Golcümetin den korkuyom benim paramla karilara voleybol oynar o yine kupon umrunda olmaz onun için önemli olan karıların şortu
Iyi hadi p. Tesi halledersin onuYok onu çekemedim şifreyi unuttum diye bloke oldu Allah'tan
Onu sormadım himmeti sordumhava açık güzel yıldızları izliyorum
aynasız tahir erhana ne oldu yapmış yine bişeylerIyi hadi p. Tesi halledersin onu
He valla iyi oldu oda giderdiIyi hadi p. Tesi halledersin onu
yazmadı kazanırsa yazar bekliyoruzOnu sormadım himmeti sordum
Altyapı da sorun varmış ne zaman sonuclanacagi belli değil diyor destek valla ben yatiyom sabah Akgüle atar bilgi veririm dostlar @Shellac ödüller dagitilana kadar konu açık kalirsa sevinirim dostBu siteden oynama Veysi hala paramızı odemedi

Ben ondan öncede bozuktum erhanla yapmış bi Yanlış burda yok kötü konuşmak yakışmaz bana yerinde iyi olsunaynasız tahir erhana ne oldu yapmış yine bişeyler
Yazsana sen mavi yerdenmi komusuyon ben olsam 32 sefer yazmıştım arada yazki bazen gömülüyor yatıyor kafası lni toplasinyazmadı kazanırsa yazar bekliyoruz![]()
Banlandı mı ErhanBen ondan öncede bozuktum erhanla yapmış bi Yanlış burda yok kötü konuşmak yakışmaz bana yerinde iyi olsun
yok la kanki gibiydiniz bir ara ondan sordumBen ondan öncede bozuktum erhanla yapmış bi Yanlış burda yok kötü konuşmak yakışmaz bana yerinde iyi olsun
YokBanlandı mı Erhan
Hapı tuttuk hayaller yıkıldı yine.2fa falan açsa paramızı calmasinlsar la 😁Altyapı da sorun varmış ne zaman sonuclanacagi belli değil diyor destek valla ben yatiyom sabah Akgüle atar bilgi veririm dostlar @Shellac ödüller dagitilana kadar konu açık kalirsa sevinirim dostEkli dosyayı görüntüle 981512
Nereye gitti uzun zamandır görmüyorum iyi demi?
Grandpasha sandım neyseki degilmisAltyapı da sorun varmış ne zaman sonuclanacagi belli değil diyor destek valla ben yatiyom sabah Akgüle atar bilgi veririm dostlar @Shellac ödüller dagitilana kadar konu açık kalirsa sevinirim dostEkli dosyayı görüntüle 981512
İyi iyi hasretine dayanimiyor tekNereye gitti uzun zamandır görmüyorum iyi demi?
Ağa son mevzusundan çok once bozuktum Ben onunla maddi değil gönül kırgınligim vardı hatalıydı ozur diledi kac kere Ama is isten geçmişti sonra başka Bi yanlışa düştü telafisini eder Umarım aylardır görüşüp konuşmuyoruzyok la kanki gibiydiniz bir ara ondan sordum
Candır Erhan selam söyle Ahmedimİyi iyi hasretine dayanimiyor tek