- 20,164
- 11,283
- 113
2 sayıya 10 binlik olduk şimdi sovsem ban yerim tineYazıklar olsun kardeşim
2 sayıya 10 binlik olduk şimdi sovsem ban yerim tineYazıklar olsun kardeşim
Yok yav soru sordum normal ben gereksiz insanlara dağıttığım için pişman oldum da o sebeple soruyorumYine formundasin kankam 😄
Senin değerini bilmezler dostYok yav soru sordum normal ben gereksiz insanlara dağıttığım için pişman oldum da o sebeple soruyorum
Yoo olsa yine dağıtırimPişman oldun mu dağıttigina şimdi
Sende bonkorsun aga Surpriz kuponların var benlik değil deSenin değerini bilmezler dost
Bn gerrksiz insana atmamki.mesela su konudan sana veysele suloya akgule falan atarım daha vardır konuda belkide aklıma bunlar geldi.ben yamyam tayfaya para atmıyorum onlar uyanık bn salakmiyim onlar paso para alıp gidiyor 1 kere etkinlik acmiyorlar awkYok yav soru sordum normal ben gereksiz insanlara dağıttığım için pişman oldum da o sebeple soruyorum
Ah ah2 sayıya 10 binlik olduk şimdi sovsem ban yerim tine
Doğrudur aga hatirlirliyorum o zamanları eve eşya falan da almıştın sanırım umarım senin için güzel günler yine gelirYoo olsa yine dağıtırim
Benim hayat beklentim cebimde 3-5 kuruş kalsın sigaram olsun maç yapacak para olsun yeter dost 100k da alsam ayni 10k da 100 alsaydım 40 50 dagitirdimSende bonkorsun aga Surpriz kuponların var benlik değil de
Maşallah Veysel efendiBenim hayat beklentim cebimde 3-5 kuruş kalsın sigaram olsun maç yapacak para olsun yeter dost 100k da alsam ayni 10k da 100 alsaydım 40 50 dagitirdim
🤑Benim hayat beklentim cebimde 3-5 kuruş kalsın sigaram olsun maç yapacak para olsun yeter dost 100k da alsam ayni 10k da 100 alsaydım 40 50 dagitirdim
Aynen ama sana şunu diyin evi nerdeyse full yeniledim ama en az o kdrda dağıttım.ben para göz değilim olduğu zaman dağıtan arkadaşlara atarım bana atmış olması şart değil niyeti önemli.mesels bak sen bana hiç atmadım ama ben sana atarım senin niyet belli çünkü çakallık derdinde degilsinDoğrudur aga hatirlirliyorum o zamanları eve eşya falan da almıştın sanırım umarım senin için güzel günler yine gelir
Burs gitti mi2 sayıya 10 binlik olduk şimdi sovsem ban yerim tine
Aynı ben awkBenim hayat beklentim cebimde 3-5 kuruş kalsın sigaram olsun maç yapacak para olsun yeter dost 100k da alsam ayni 10k da 100 alsaydım 40 50 dagitirdim
Yok onu çekemedim şifreyi unuttum diye bloke oldu Allah'tanBurs gitti mi
gönlü bonkör adamsın yerinde olsam dağıtmam kimseye vermem ödül felan insanı pişman ettiriyorlar bu şekilde.Bizi begenmiyorlar meto dayı adam gelmiş kupona bir mesaj yazmış özelden bana mesaj atıyor hakkını yemişim gibi asıl ona ödül versem bu kadar adamın vebalini kim verecek yazık günah değil mi yeri geliyor sigara parasi bulamıyoruz
Şortları değilde neyse bayan var susayım benBu forumda bı tek @Golcümetin den korkuyom benim paramla karilara voleybol oynar o yine kupon umrunda olmaz onun için önemli olan karıların şortu
Valla dünyanın en iyi insanı değilim belki ama burda reklam yaparak dağıtmak Yerine gönlü güzel dostlara sorarım olunca onlarda karşılık verir verdikçe kazandım vermedikçe Kayip ettim cimri insanın yüzü gülmez bu hayattaAynen ama sana şunu diyin evi nerdeyse full yeniledim ama en az o kdrda dağıttım.ben para göz değilim olduğu zaman dağıtan arkadaşlara atarım bana atmış olması şart değil niyeti önemli.mesels bak sen bana hiç atmadım ama ben sana atarım senin niyet belli çünkü çakallık derdinde degilsin
Durum ne karabeygönlü bonkör adamsın yerinde olsam dağıtmam kimseye vermem ödül felan insanı pişman ettiriyorlar bu şekilde.