- 4,791
- 1,671
- 113
sanki yine bonus almışsın 1 k bonus parasini kupona basmışsın gibi
adassssbol sans
Çekiliş mı takibe göre miEkli dosyayı görüntüle 981801
Yarım kalan rolling vardı bonus aldığım için dostlar site tekrar kazanç çevrimi istemişti onu kaybetmistik sağlık olsun bu gelirse 5 kişi 1k
Saol emmi şans geleceği varsa gelir yoksa canımız sağolsunbol sans biraz zor kupon veyso
hoppadassss
Takip dostÇekiliş mı takibe göre mi
kismetSaol emmi şans geleceği varsa gelir yoksa canımız sağolsun
Yok bu kez bonus almadım anaparasanki yine bonus almışsın 1 k bonus parasini kupona basmışsın gibi
bu kadar mac takip edilmez lo gecen kazanan arkadaslara ver bence adil olan budur veysoTakip dost
abimmm🤩🤩🤩Çekiliş mı takibe göre mi
bu kupondan 1 maç bile gelmez reisbu kadar mac takip edilmez lo gecen kazanan arkadaslara ver bence adil olan budur veyso
Abi onlarin dışında 5 kişi zaten o kazananlara bu kupon gelirse gondericem başlıkta yazdim ya yarım kalan rolling diyebu kadar mac takip edilmez lo gecen kazanan arkadaslara ver bence adil olan budur veyso
İyisin inşallah abiabimmm🤩🤩🤩
bencede ama usul budur gecenkini telafi ederbu kupondan 1 maç bile gelmez reis
tmm o zamanAbi onlarin dışında 5 kişi zaten o kazananlara bu kupon gelirse gondericem başlıkta yazdim ya yarım kalan rolling diye
sagol senİyisin inşallah abi
Veysel kardeşim yaşın kaçtır bilmem.herseyin bı adabı usulü vardır madem site extra çevrim istedi gelirsin konuya canlının extra çevrim istediği adı atarsın konuya durumu anlatırsın kupon yapma zorunluluğu varsa kuponu konuya atarsın herkes herşeyi görür sende o dusutugun duruma düşmemiş olursun (yapmak zorundaymiydin bilemem ben zan alatinda kalmamak için öyle yapardım) simdi konuya gelirsek ben laf çarpıtmam.bnce sen yalan konuşuyorsun gittin parayı batirdin şimdi tekrar gelip konu actin.yaptigin şey çok ayıp.bu saatten sonra kazandan ödül atayım desende almam zaten.neyse herşey gönlünce şansın bol olsun diyip gidiyorum.Hosbulduk dayı niye hayrola
Rocha 1-0Takip dost
Bol şansEkli dosyayı görüntüle 981801
Yarım kalan rolling vardı bonus aldığım için dostlar site tekrar kazanç çevrimi istemişti onu kaybetmistik sağlık olsun bu gelirse 5 kişi 1k