Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Veysel58 / Yarım Kalan Rolling

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
9.99

sulo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,812
1,729
113
Veysel kardeşim yaşın kaçtır bilmem.herseyin bı adabı usulü vardır madem site extra çevrim istedi gelirsin konuya canlının extra çevrim istediği adı atarsın konuya durumu anlatırsın kupon yapma zorunluluğu varsa kuponu konuya atarsın herkes herşeyi görür sende o dusutugun duruma düşmemiş olursun (yapmak zorundaymiydin bilemem ben zan alatinda kalmamak için öyle yapardım) simdi konuya gelirsek ben laf çarpıtmam.bnce sen yalan konuşuyorsun gittin parayı batirdin şimdi tekrar gelip konu actin.yaptigin şey çok ayıp.bu saatten sonra kazandan ödül atayım desende almam zaten.neyse herşey gönlünce şansın bol olsun diyip gidiyorum.
+1

Veysel58

Sivaslı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,369
3,317
113
Veysel kardeşim yaşın kaçtır bilmem.herseyin bı adabı usulü vardır madem site extra çevrim istedi gelirsin konuya canlının extra çevrim istediği adı atarsın konuya durumu anlatırsın kupon yapma zorunluluğu varsa kuponu konuya atarsın herkes herşeyi görür sende o dusutugun duruma düşmemiş olursun (yapmak zorundaymiydin bilemem ben zan alatinda kalmamak için öyle yapardım) simdi konuya gelirsek ben laf çarpıtmam.bnce sen yalan konuşuyorsun gittin parayı batirdin şimdi tekrar gelip konu actin.yaptigin şey çok ayıp.bu saatten sonra kazandan ödül atayım desende almam zaten.neyse herşey gönlünce şansın bol olsun diyip gidiyorum.
Aga yanlış anlamada bu forumda kim benim ne olduğumu bilir kimse istekte bulunmadan rol açan benim zaten zorla açtıran yokki para battı evet ertesi gün çalışırken oynadığım için ne tekrar konudan devam ettim nede foruma attim yani burda beklentiye giren arkadaşlara da shellac zaten kuponu kaybetti olarak düzenleyip aciklayici olmasını sağlamıştı

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,664
9,312
113
Arkadaşın tek bir hatası var konu da bunu belirtmemesi. Hepimizin başına gelmiştir bu gibi olaylar çevrim vs.
Yazamamıştır akgul mesaj atmıştı söylemişti site çevrim istemiş diye hatta anladım ben zaten yalan olduğunu rolün ödülün..
arkadaş kazansa atacaktı belki de hemen yargılamak olmaz tabi kaybetmiş zaten

Veysel58

Sivaslı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,369
3,317
113
Arkadaşın tek bir hatası var konu da bunu belirtmemesi. Hepimizin başına gelmiştir bu gibi olaylar çevrim vs.
Yazamamıştır akgul mesaj atmıştı söylemişti site çevrim istemiş diye hatta anladım ben zaten yalan olduğunu .
arkadaş kazansa atacaktı belki de hemen yargılamak olmaz tabi kaybetmiş zaten
Sorun yok dost beni bilen bilir bilmeyen de yargılar elbette arkadaşa da hak veriyorum

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,356
11,368
113
Geçen ki kazanan kupona site 2 maç 1.80 oran çevrim istedi kazancı bonus aldığım için oda kayıp ettiğim için dağıtım olması konu bu dost
Öyle durumda konuya yaz yeni kupon yap kayıp olursada olsun birşey diyemezler sana şimdi demeye haklara var ama Veysel efendi adamlar haklı açıklama yapsaydın keske

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,664
9,312
113
1 i 1-1 diğerleri 1 er golde ikinci yarı umarım 3 yapar hepsi.

Veysel58

Sivaslı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,369
3,317
113
Öyle durumda konuya yaz yeni kupon yap kayıp olursada olsun birşey diyemezler sana şimdi demeye haklara var ama Veysel efendi adamlar haklı açıklama yapsaydın keske
Aga zaten dağıtım yapacak olan arkadasa açıkladım durumu calistigim için foruma atacak kadar ilgilenemedim o yüzden kaybettim zaten aceleye geldi kupon