hakaretten banladı kupon dan banlamaadıkiSahte olmasa shellacla daimon banlamazdi dost demekki dogruymus
hakaretten banladı kupon dan banlamaadıkiSahte olmasa shellacla daimon banlamazdi dost demekki dogruymus
Kuponları mantıklı hep vuracaksın voleyi bi günİnşallah dost Arjantin korkutuyor beni
la sahtecilikten değil küfürden banlandı bu güzel kupon yapmış ama sahte felanSahte olmasa shellacla daimon banlamazdi dost demekki dogruymus
O dağıtım yapacak arkadaş kimse gelip senin yerine konusmamismiAga zaten dağıtım yapacak olan arkadasa açıkladım durumu calistigim için foruma atacak kadar ilgilenemedim o yüzden kaybettim zaten aceleye geldi kupon
İnşallah dost nasip diyelimKuponları mantıklı hep vuracaksın voleyi bi gün
Ahmet doğum günün mü bugünO dağıtım yapacak arkadaş kimse gelip senin yerine konusmamismi
Anladım Karabey öğün herkes öyle diyince bende öyle anlamışımla sahtecilikten değil küfürden banlandı bu güzel kupon yapmış ama sahte felan![]()
Evet abiAhmet doğum günün mü bugün
Biz yemiyelimde kim yerse yesin karaneyaha yine ban yicek![]()
Bugün son gün mü forumdaEvet abi
olan olmus uzatmaya gerek varmiArkadaşın tek bir hatası var konu da bunu belirtmemesi. Hepimizin başına gelmiştir bu gibi olaylar çevrim vs.
Yazamamıştır akgul mesaj atmıştı söylemişti site çevrim istemiş diye hatta anladım ben zaten yalan olduğunu rolün ödülün..
arkadaş kazansa atacaktı belki de hemen yargılamak olmaz tabi kaybetmiş zaten
He tamam ozaman geçmiş olsunhakaretten banladı kupon dan banlamaadıki
sahtecılıktenmı banlanmısım yoksa hakarettenmı banlanımısm ne kadar kolay bir insana çamur atmak dağilmi karaktersiz insanlar sizi
Sana vermem tabiki olm.seni nasıl sınırsız banlamadilar hayret.neden gecenin bı vakti fotoshopla roll açıp milleti kandirdin.sen benimle itisemezsin ben olduğu zaman nasıl dağıtıyorum bilen bilir.benim burda 10 günde dağıttığımi sen ömrün boyunca dagitamazsin.herkese laf söyler hayat1kumar kendısı ne rolling açar ne hediye verir verdiysede ben denk gelmedim
Yok nedeni şu ucgunde 300 dolar birikim yapmışım dedim bir telefon alım ,17 bize yakisirAhmet doğum günün mü bugün
sanane dayiko sen hayırdır neden uzatıyorsun ihtiyar yaşlı huzurevi kaçağıolan olmus uzatmaya gerek varmi
Bol sans reisEkli dosyayı görüntüle 981801
Yarım kalan rolling vardı bonus aldığım için dostlar site tekrar kazanç çevrimi istemişti onu kaybetmistik sağlık olsun bu gelirse 5 kişi 1k
Ben yapıyordum söyledim zaten hak sahiplerineO dağıtım yapacak arkadaş kimse gelip senin yerine konusmamismi