- 11,016
- 2,532
- 113
14
Amaç bilmeyenlere anlatmak zatenDost bu forumda çok şükür kimin ne olduğunu çok iyi biliyoruz o yuzden ben artık bu şekilde ki konulara hiç takılmıyorum valla
Utanma yokDagıtım yok
Takip yok maddi sıkıntılar var
@PadişahbetDestek
Ukalalık yapıyor parası yokken küfür etsen sesi çıkmıyordu 🙏🙏 şimdi laflara bakPara olduğunda maddi sıkıntı var. Yoksa yemek sıkıntısı var. Dilenmek var. Kons gibi dm den dm ye gezer
Siteler utansınUtanma yok
Bana. Yardımcı olana yardımcı olduk. Zaten 200 tl param varUkalalık yapıyor parası yokken küfür etsen sesi çıkmıyordu 🙏🙏 şimdi laflara bak
Efendi gibi zor zamanımda destek veren arkadaşlar için bir roll yaptım dese yine kimse bir şey demeyecek
Vay be osimen mülayim e de mi osimen 💣Dagıtım yok
Takip yok maddi sıkıntılar var
@PadişahbetDestek
Para dost para da din iman olmaz hic bir zaman insanlar para görünce değişir taki para bitene kadar ondan sonra eski hallerine dönerler sıkıntı yok para her gün birinin eline geçer o gün kimin ne olduğunu çok iyi anlarız bazi şahısları anlamak icin paraya bile gerek kalmaz dostum puahaAmaç bilmeyenlere anlatmak zaten
Kazanırsam olur sana knkVay be osimen mülayim e de mi osimen 💣
Dost birçok role katılıp çoğu kişiden rolden gelir elde edip daha sonra rol açıp dağıtım yok demen çok kötü bir düşünce çok kötü bir zihniyet umarım farklı birinin rolünü takip etmeyuz beraber şuan konuşmuyorum yine bol şanslarİşsizdim gecmiş te kaldı Allah a şükür
Krdsm kimseyi dinleme bol şans umarım kazanirsin da yemek yersinNe yalaka insan var forumda be
Bu konuda sana ( % sonsuz ) katılıyorum osimhen 👏👏Ne yalaka insan var forumda be
İcralık oldum bügün morali m bozuktu 196tl padişahbet verdiDost birçok role katılıp çoğu kişiden rolden gelir elde edip daha sonra rol açıp dağıtım yok demen çok kötü bir düşünce çok kötü bir zihniyet umarım farklı birinin rolünü takip etmeyuz beraber şuan konuşmuyorum yine bol şanslar