Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Victorosimhen | Padişahbet - Masa Tenisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mehmet9306

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,016
2,532
113
Walla arkadaşlar ben takip ediyorum para için değil mesajı 5000 e kasmak için

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,846
100,386
113
Para olduğunda maddi sıkıntı var. Yoksa yemek sıkıntısı var. Dilenmek var. Kons gibi dm den dm ye gezer
Ukalalık yapıyor parası yokken küfür etsen sesi çıkmıyordu 🙏🙏 şimdi laflara bak
Efendi gibi zor zamanımda destek veren arkadaşlar için bir roll yaptım dese yine kimse bir şey demeyecek

Victorosimhen

..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,658
7,436
113
Ukalalık yapıyor parası yokken küfür etsen sesi çıkmıyordu 🙏🙏 şimdi laflara bak
Efendi gibi zor zamanımda destek veren arkadaşlar için bir roll yaptım dese yine kimse bir şey demeyecek
Bana. Yardımcı olana yardımcı olduk. Zaten 200 tl param var

AzraeL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,409
10,709
113
İyi fikir valla bundan sonra ben de açacağım rolleri takip edenlere dağıtım yapmayayım o zaman 🤣 @Marley

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,365
54,169
113
Amaç bilmeyenlere anlatmak zaten
Para dost para da din iman olmaz hic bir zaman insanlar para görünce değişir taki para bitene kadar ondan sonra eski hallerine dönerler sıkıntı yok para her gün birinin eline geçer o gün kimin ne olduğunu çok iyi anlarız bazi şahısları anlamak icin paraya bile gerek kalmaz dostum puaha

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,412
7,617
113
İşsizdim gecmiş te kaldı Allah a şükür
Dost birçok role katılıp çoğu kişiden rolden gelir elde edip daha sonra rol açıp dağıtım yok demen çok kötü bir düşünce çok kötü bir zihniyet umarım farklı birinin rolünü takip etmeyuz beraber şuan konuşmuyorum yine bol şanslar

Victorosimhen

..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,658
7,436
113
Dost birçok role katılıp çoğu kişiden rolden gelir elde edip daha sonra rol açıp dağıtım yok demen çok kötü bir düşünce çok kötü bir zihniyet umarım farklı birinin rolünü takip etmeyuz beraber şuan konuşmuyorum yine bol şanslar
İcralık oldum bügün morali m bozuktu 196tl padişahbet verdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...