- 19,453
- 21,968
- 113
Duayamı yattın bizde onu soruoz hocamVallahi yalan yok dua ettim bugün
Duayamı yattın bizde onu soruoz hocamVallahi yalan yok dua ettim bugün
Hic mesajin yokmus ki zatenHocam ne zaman isimler toplandı sigaraya gittik geldik dağıtım olmuş
Ya ben peki :/İsimler gönüllerde yazılı üstad konu sahibi seçti bitirdi
Bir harf yanlis yazmisim düzelttim.. lazistan yapmisti demek istedim yani ama herhalde sonradan düzeldi bilmiyorum tabi sizin karariniz ama o da ayni şeyi benimde icinde bulundugum 3 4 kisiye yapmisti da neyse diyelimo sıralar hiç bilgim yoktu valla lordvolde ye de aynı şekil yapmış
Şeytan diyor 2x e bas para bile çekilmek istemior 😅😅Para niyeyse çekilebilir tutara geçmedi beyler canlıda onu bekliyorum şuan
Geç kaldın dostYa ben peki :/
Yeni yeni kullanıyorum pek fazla yazmıyordum ondandırHic mesajin yokmus ki zaten
Gecer gecer surekli oynadığın site zatenPara niyeyse çekilebilir tutara geçmedi beyler canlıda onu bekliyorum şuan
@Barrios Zara basıp kaybetmis beyler herkese gecmis olsunPara niyeyse çekilebilir tutara geçmedi beyler canlıda onu bekliyorum şuan
Anlıktır gir çıkPara niyeyse çekilebilir tutara geçmedi beyler canlıda onu bekliyorum şuan
Normal dua ettim dost, yarin vurucu dost için ayin yapacagimDuayamı yattın bizde onu soruoz hocam
Sağlık olsun ne diyelim kesesine bereketGeç kaldın dost
sıkıntı yok alacaklı da yok biladerim sen halledip çek yeter kiPara niyeyse çekilebilir tutara geçmedi beyler canlıda onu bekliyorum şuan
Adam gönlü zengin valla bugün anladım kalbi çok temiz vurucu o yüzden gönül koymak yok vurucu adamİsimler gönüllerde yazılı üstad konu sahibi seçti bitirdi
Erhan gibi 2misli sitelerde oynamaz demi kardeşim 😅😅Gecer gecer surekli oynadığın site zaten
Bir sıkınti cikmazsa zaten ters o kupon nasil geldi gelmemesi gerekti puahhaPara niyeyse çekilebilir tutara geçmedi beyler canlıda onu bekliyorum şuan
Sende çok dağıttın zamanında senide hatırlarım dostAdam gönlü zengin valla bugün anladım kalbi çok temiz vurucu o yüzden gönül koymak yok vurucu adam
Bol şanslar
Kesene bereket@butragueno
@Marley
@Calypso13
@Malatyali44
@akin1996
@JayJayOkocha
@JackWilshere10
@zeisy
@Yapabilirim
@fearjr1992
@JanValjaN