- 22,079
- 28,323
- 113
varoş kokun burdan farkediliyor200e vurgun demissek biz olmusz zaten
200 ü beğenmiyon cepte 2 tane 50 kuruşla geziyon
varoş kokun burdan farkediliyor200e vurgun demissek biz olmusz zaten
Suan aglanacak halde olan biziz sanırım kardesimYav adam ağlıyo para diye atıyorum sonra birden cezaevine giriyo hadi diyorum olur insanlık hali sonra bakıyorım cenazesi var lan tamam normaldir ne ara toparladın birden kupon yapar oldun
Valla adamlara helal olsun manitasına yazması gereken süslü cümleleri yazıp gönlümüze giriyolar ordan cebimize ulaşıyolar sonra paraları olunca hayalet casper modu açılıyo fırıncıda tokatladı gitti bakSuan aglanacak halde olan biziz sanırım kardesim
Fırıncı dan haberler var şuan pavyonda çalışıyormuş ciddili olarak enistesinden 35 tl yol parası dileniyormus yani senin paradan ümit Bülent ersoydan bebek beklemek gibi olmuşValla adamlara helal olsun manitasına yazması gereken süslü cümleleri yazıp gönlümüze giriyolar ordan cebimize ulaşıyolar sonra paraları olunca hayalet casper modu açılıyo fırıncıda tokatladı gitti bak
Çevreni değiştir o zaman kardesımValla adamlara helal olsun manitasına yazması gereken süslü cümleleri yazıp gönlümüze giriyolar ordan cebimize ulaşıyolar sonra paraları olunca hayalet casper modu açılıyo fırıncıda tokatladı gitti bak
Çevreyi resetledim zaten vallah billah tillah diyorum gelseler görüntülü arayıp ölüyoruz deseler daha üzülmemÇevreni değiştir o zaman kardesım
Kankaları düşünsünFırıncı dan haberler var şuan pavyonda çalışıyormuş ciddili olarak enistesinden 35 tl yol parası dileniyormus yani senin paradan ümit Bülent ersoydan bebek beklemek gibi olmuş
Atam tatatatammmmmKankaları düşünsün
Kim diyor bunu tahirim o çocuk iyidir ama kumar bozmuş onu hiç bir pastacı gidip pavyonda çalışmaz şuan bir pastacı maaşı 90-100 k acaba pastacıyım diye yalan mı attı pasacı olmasın şu ekmekleri tahtaya dizip ustaya veren ayakçıFırıncı dan haberler var şuan pavyonda çalışıyormuş ciddili olarak enistesinden 35 tl yol parası dileniyormus yani senin paradan ümit Bülent ersoydan bebek beklemek gibi olmuş
Bi @tahir1603 in rol parasını habersiz yemişim onu verdik mi bundan sonraki konular nispet yapmak için açılır 😃Çevreni değiştir o zaman kardesım
Billur geçiyorKim diyor bunu tahirim o çocuk iyidir ama kumar bozmuş onu hiç bir pastacı gidip pavyonda çalışmaz şuan bir pastacı maaşı 90-100 k acaba pastacıyım diye yalan mı attı pasacı olmasın şu ekmekleri tahtaya dizip ustaya veren ayakçı
Neyse cuma cuma günaha girmeyelim kudurmasınlar sonraAtam tatatatammmmm
Ben onun pastacı olduğunada inanmıyorum kardeşim pastacı insan aç kalmaz ben bu işlerin içinden geldim 2000 adet pasta malzemesi ismini ne işe yaradığını ezbere bilirim şuan en kötü pasta ustası bak en kötüsü 60 k alıyor harbiden sanatı varsa 150 binlere kadar çıkar artı yan haklarBillur geçiyor
yes@makina123 burdamısın
Dm den iban at bi rol yapıştır kapanışı yapalım
Allah herkese daha çok versin ya isterse 300 k alsın günün sonunda burda rol takiplicekse boşaBen onun pastacı olduğunada inanmıyorum kardeşim pastacı insan aç kalmaz ben bu işlerin içinden geldim 2000 adet pasta malzemesi ismini ne işe yaradığını ezbere bilirim şuan en kötü pasta ustası bak en kötüsü 60 k alıyor harbiden sanatı varsa 150 binlere kadar çıkar artı yan haklar
Seni düşünmeyeni sen düşünmeyeceksin şuan bu forumda olmayan eski kaç üyeden alacağım var ama saldım artık ne yapayım yani beter olsunlar ne diyeyim iyilikden maraz doğar diye bosuna demiyorlarÇevreyi resetledim zaten vallah billah tillah diyorum gelseler görüntülü arayıp ölüyoruz deseler daha üzülmem
Valla düzgün adam 10 günde 7 kere sigara parası istemez kardeşim işten çıkmıştı ne etti bilmem benide bağlamaz borç vermezdim olsada ona orası da gerçekKim diyor bunu tahirim o çocuk iyidir ama kumar bozmuş onu hiç bir pastacı gidip pavyonda çalışmaz şuan bir pastacı maaşı 90-100 k acaba pastacıyım diye yalan mı attı pasacı olmasın şu ekmekleri tahtaya dizip ustaya veren ayakçı