Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling vurucu999 | Kasa 3.550 Hedef 20k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,028
25,018
113
Yav adam ağlıyo para diye atıyorum sonra birden cezaevine giriyo hadi diyorum olur insanlık hali sonra bakıyorım cenazesi var lan tamam normaldir ne ara toparladın birden kupon yapar oldun
Suan aglanacak halde olan biziz sanırım kardesim

TommyEgan

Enayi Üye ( Dolandırılmaya Müsait )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
Suan aglanacak halde olan biziz sanırım kardesim
Valla adamlara helal olsun manitasına yazması gereken süslü cümleleri yazıp gönlümüze giriyolar ordan cebimize ulaşıyolar sonra paraları olunca hayalet casper modu açılıyo fırıncıda tokatladı gitti bak

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,028
25,018
113
Valla adamlara helal olsun manitasına yazması gereken süslü cümleleri yazıp gönlümüze giriyolar ordan cebimize ulaşıyolar sonra paraları olunca hayalet casper modu açılıyo fırıncıda tokatladı gitti bak
Fırıncı dan haberler var şuan pavyonda çalışıyormuş ciddili olarak enistesinden 35 tl yol parası dileniyormus yani senin paradan ümit Bülent ersoydan bebek beklemek gibi olmuş

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,082
28,326
113
neyse sinyal atınca dostlarımız imdadımıza bugunde yetişti bi 2k cozduk bi tostumuz sağolsun
size fakir hayatınızda mutluluklar bye

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,646
21,200
113
Fırıncı dan haberler var şuan pavyonda çalışıyormuş ciddili olarak enistesinden 35 tl yol parası dileniyormus yani senin paradan ümit Bülent ersoydan bebek beklemek gibi olmuş
Kim diyor bunu tahirim o çocuk iyidir ama kumar bozmuş onu hiç bir pastacı gidip pavyonda çalışmaz şuan bir pastacı maaşı 90-100 k acaba pastacıyım diye yalan mı attı pasacı olmasın şu ekmekleri tahtaya dizip ustaya veren ayakçı

TommyEgan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
Kim diyor bunu tahirim o çocuk iyidir ama kumar bozmuş onu hiç bir pastacı gidip pavyonda çalışmaz şuan bir pastacı maaşı 90-100 k acaba pastacıyım diye yalan mı attı pasacı olmasın şu ekmekleri tahtaya dizip ustaya veren ayakçı
Billur geçiyor

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,646
21,200
113
Ben onun pastacı olduğunada inanmıyorum kardeşim pastacı insan aç kalmaz ben bu işlerin içinden geldim 2000 adet pasta malzemesi ismini ne işe yaradığını ezbere bilirim şuan en kötü pasta ustası bak en kötüsü 60 k alıyor harbiden sanatı varsa 150 binlere kadar çıkar artı yan haklar

TommyEgan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
Ben onun pastacı olduğunada inanmıyorum kardeşim pastacı insan aç kalmaz ben bu işlerin içinden geldim 2000 adet pasta malzemesi ismini ne işe yaradığını ezbere bilirim şuan en kötü pasta ustası bak en kötüsü 60 k alıyor harbiden sanatı varsa 150 binlere kadar çıkar artı yan haklar
Allah herkese daha çok versin ya isterse 300 k alsın günün sonunda burda rol takiplicekse boşa

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,241
32,893
113
Çevreyi resetledim zaten vallah billah tillah diyorum gelseler görüntülü arayıp ölüyoruz deseler daha üzülmem
Seni düşünmeyeni sen düşünmeyeceksin şuan bu forumda olmayan eski kaç üyeden alacağım var ama saldım artık ne yapayım yani beter olsunlar ne diyeyim iyilikden maraz doğar diye bosuna demiyorlar

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,028
25,018
113
Valla düzgün adam 10 günde 7 kere sigara parası istemez kardeşim işten çıkmıştı ne etti bilmem benide bağlamaz borç vermezdim olsada ona orası da gerçek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...