- 22,304
- 27,822
- 113
@Erhan2121 yine arkada kumara düştü, sorsan hergun ağlıyor para yok öldük bittik diye.
Bu özeli gördüm hesapta 0.80 kuruş vardı. Aviatorde 1 TL yapalım dedik 1.01de patladı phayahahqPorto wonnn bee wonnn büyük basmıştık
İki özelde geldi bugün. Fener beşiktaş iy 2.5 üst 500 oranı aldım. Vbet 200 freebeti Beşiktaş iy karşılıklı gol var bastım 4.30 falandı oranı 650 de ordan geldi. Elde kalan buBu özeli gördüm hesapta 0.80 kuruş vardı. Aviatorde 1 TL yapalım dedik 1.01de patladı phayahahq
Farkettim yeni dost. Ne adamsın 😂 😂 😂Yanda 250 için biri birini bıçaklayacak birazdan öyle sezdim
Ben de vbeti aldım Beşiktaş gol dedim geldi, sonra bir daua dedim geldim 1k falan oldu. Barça basket 4 ganyani vardı MS 1 dedim. Çok yaklaştı ama alamadı Barçaİki özelde geldi bugün. Fener beşiktaş iy 2.5 üst 500 oranı aldım. Vbet 200 freebeti Beşiktaş iy karşılıklı gol var bastım 4.30 falandı oranı 650 de ordan geldi. Elde kalan bu
Ben bı tek meslektaşım Sergenden aldım 1k onuda çekmeden 4 yaptım çektim emanet olarak, sonra yeni sahibine verdimİki özelde geldi bugün. Fener beşiktaş iy 2.5 üst 500 oranı aldım. Vbet 200 freebeti Beşiktaş iy karşılıklı gol var bastım 4.30 falandı oranı 650 de ordan geldi. Elde kalan bu
Dostlar biz bu 250 için heyecanlandıkda bu özel oran hemen sonuçlanır mı acaba 😂😂Ben de vbeti aldım Beşiktaş gol dedim geldi, sonra bir daua dedim geldim 1k falan oldu. Barça basket 4 ganyani vardı MS 1 dedim. Çok yaklaştı ama alamadı Barça
Sen hala katlamadin mi onu dost puauauaDostlar biz bu 250 için heyecanlandıkda bu özel oran hemen sonuçlanır mı acaba 😂😂
Gelmedi ki para 😂😂Sen hala katlamadin mi onu dost puauaua
Dost gelmese bile katlıycaksin çita gibi olucaksın hiç yakistiramadimGelmedi ki para 😂😂
250 yi tek spin e at gelmezse karnımıza taş bağlar, aç uyuruz artıkDostlar biz bu 250 için heyecanlandıkda bu özel oran hemen sonuçlanır mı acaba 😂😂
Yemin ederim çok mantıklı sweette tek elde 250 çevir. Ayakta ölelim250 yi tek spin e at gelmezse karnımıza taş bağlar, aç uyuruz artık
Nefsi terbiye etmek iyidir hocam250 yi tek spin e at gelmezse karnımıza taş bağlar, aç uyuruz artık
Ben slot oynamam dost oynasaydım da pragmatik oynamazdım 😂Yemin ederim çok mantıklı sweette tek elde 250 çevir. Ayakta ölelim
Bu şeytanlar Arif Efendiye musallat olduğunu sanıyor ama şeytanları da imana getireceğim yakinda. Sen tasalanma dost, içini ferah tutNefsi terbiye etmek iyidir hocam
Dost konudan nerelere gittin de kavga ettin 😂 😂
Hızlı olucaksın bu hayatta Arif efendi. Burada makara yaparken hemen diğer konuda kavga dövüşü de eksik etmeyeceksinDost konudan nerelere gittin de kavga ettin 😂 😂