- 9,369
- 13,489
- 113
Dayım yanına hatunları çekmiş cluba gitmiştir kim takar forumuumarım gelir. gelecek olan gelirdi bu saate
Dayım yanına hatunları çekmiş cluba gitmiştir kim takar forumuumarım gelir. gelecek olan gelirdi bu saate
Ters etki yaratırım diye dedim hirs yaparsın belki bi ihtimal kazanç olur puahaMaksat muhabbet erhanim yoksa biz beceremyiz bu roll işini 😂
Alla alla forumdaki herkes çalıştığım yeri yaptığım işi maaş gününü avans gününü herşeyi bilirKonya'da misin abi sen 😂 Konya'ya gelirsem etli ekmek yerim
Biz ayda 1 kere kazanıyoz sadece erhanim 😂😂Ters etki yaratırım diye dedim hirs yaparsın belki bi ihtimal kazanç olur puaha
Yok la zaten pek önemsemedim de 2 oldu tabi belki uyuyordur hala bilemeyiz günahını almayalımda bunun ardı arkası kesilmiyor paso böyle yapanlar var mesela yasak da değil buTanımıyorum onu birsey de demek istemiyorum artık 2 olarak ta her üyenin rolu takip edilmez biz burda her gün nelere şahit oluyoruz bosver dost vereceği 300 500 lira paraydi zaten kendi kaybeder
Hiç denk gelmemiş niyeyse o kadar da muhabbetimiz oldu öğrenmiş olduk abi 😂Alla alla forumdaki herkes çalıştığım yeri yaptığım işi maaş gününü avans gününü herşeyi bilirsen daha memleketi bilmiyorsun
![]()
Gunu bellimi peki çekelim o gün puahaBiz ayda 1 kere kazanıyoz sadece erhanim 😂😂
yapmış olabilir 😃😃Dayım yanına hatunları çekmiş cluba gitmiştir kim takar forumu
Bunu yapıp eline ne geçiyor onu anlamiyorum hiç acmasinlar abi o zamanYok la zaten pek önemsemedim de 2 oldu tabi belki uyuyordur hala bilemeyiz günahını almayalımda bunun ardı arkası kesilmiyor paso böyle yapanlar var mesela yasak da değil bu
Pzisujwmksks inşallah bugündürGunu bellimi peki çekelim o gün puaha
Sende çorba parası bitmez kardeşYoldayım 12 saat otobüs yolculuğumuz var hem biraz sohbet ederiz hem de biraz kovalariz. Kazanç durumunda dostlarla paylasiriz. Tümbete çorba paramı attım 500 TL yüzde yüz aldım biraz çevrimi olur bakalım nasipte varsa yolda iskender yeriz
Amaçları öyle kazanamıyorım böyle açıyom şans diyor açıyor kazanıncada dağıtma hevesi olmadıkları için forumdan çıkıyorlar para bitince gelip bi bahane psikolikmen diyip kaybettim bahanesi felan oluyor geçiyor gidiyorBunu yapıp eline ne geçiyor onu anlamiyorum hiç acmasinlar abi o zaman
Ya mulayim barios vurucu tarzi adamlar hariç kimsenin rolu takip edilmez artik insanlar kumar oynuyor ve 1 kaybedip hırsa düşüp 10 daha kaybedebilirler Beşiktaş lan arasi iydii onun bilmesi lazım adami gelir mi gelmezmiYok la zaten pek önemsemedim de 2 oldu tabi belki uyuyordur hala bilemeyiz günahını almayalımda bunun ardı arkası kesilmiyor paso böyle yapanlar var mesela yasak da değil bu
Yani orası öyle mülayim iyi adam bende öyle takip etmezdim yatırım için para lazımdı bi siteye ondan takip ettim neyse @Beşiktaş nasıl bilirdin merhumu ?Ya mulayim barios vurucu tarzi adamlar hariç kimsenin rolu takip edilmez artik insanlar kumar oynuyor ve 1 kaybedip hırsa düşüp 10 daha kaybedebilirler Beşiktaş lan arasi iydii onun bilmesi lazım adami gelir mi gelmezmi
Niye la cokmu zenginSende çorba parası bitmez kardeş
Buna sesli güldüm osusjwkwkskmwmwksilk adım ankarada paylşacank vurucu knkm
benimdemi takip edilmex 😥😥Ya mulayim barios vurucu tarzi adamlar hariç kimsenin rolu takip edilmez artik insanlar kumar oynuyor ve 1 kaybedip hırsa düşüp 10 daha kaybedebilirler Beşiktaş lan arasi iydii onun bilmesi lazım adami gelir mi gelmezmi