Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling vurucu999 | Kasa 500+500 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
65,338
36,623
113
Tanımıyorum onu birsey de demek istemiyorum artık 2 olarak ta her üyenin rolu takip edilmez biz burda her gün nelere şahit oluyoruz bosver dost vereceği 300 500 lira paraydi zaten kendi kaybeder
Yok la zaten pek önemsemedim de 2 oldu tabi belki uyuyordur hala bilemeyiz günahını almayalımda bunun ardı arkası kesilmiyor paso böyle yapanlar var mesela yasak da değil bu

vurucu999

Sakın bir çiviyi küçümseme
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,369
13,489
113
Yok la zaten pek önemsemedim de 2 oldu tabi belki uyuyordur hala bilemeyiz günahını almayalımda bunun ardı arkası kesilmiyor paso böyle yapanlar var mesela yasak da değil bu
Bunu yapıp eline ne geçiyor onu anlamiyorum hiç acmasinlar abi o zaman

cemsin

Türk
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,464
3,887
113
Yoldayım 12 saat otobüs yolculuğumuz var hem biraz sohbet ederiz hem de biraz kovalariz. Kazanç durumunda dostlarla paylasiriz. Tümbete çorba paramı attım 500 TL yüzde yüz aldım biraz çevrimi olur bakalım nasipte varsa yolda iskender yeriz
Sende çorba parası bitmez kardeş

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
65,338
36,623
113
Bunu yapıp eline ne geçiyor onu anlamiyorum hiç acmasinlar abi o zaman
Amaçları öyle kazanamıyorım böyle açıyom şans diyor açıyor kazanıncada dağıtma hevesi olmadıkları için forumdan çıkıyorlar para bitince gelip bi bahane psikolikmen diyip kaybettim bahanesi felan oluyor geçiyor gidiyor

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
43,684
15,750
113
İyi yolculuklar dost
Şansın güzel olsun yolda yemekler pahalı olur
İyi kazanman lazım

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,350
54,162
113
Ya mulayim barios vurucu tarzi adamlar hariç kimsenin rolu takip edilmez artik insanlar kumar oynuyor ve 1 kaybedip hırsa düşüp 10 daha kaybedebilirler Beşiktaş lan arasi iydii onun bilmesi lazım adami gelir mi gelmezmi

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
65,338
36,623
113
Ya mulayim barios vurucu tarzi adamlar hariç kimsenin rolu takip edilmez artik insanlar kumar oynuyor ve 1 kaybedip hırsa düşüp 10 daha kaybedebilirler Beşiktaş lan arasi iydii onun bilmesi lazım adami gelir mi gelmezmi
Yani orası öyle mülayim iyi adam bende öyle takip etmezdim yatırım için para lazımdı bi siteye ondan takip ettim neyse @Beşiktaş nasıl bilirdin merhumu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...