Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling vurucu999 | Kasa 500+500 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vurucu999

Sakın bir çiviyi küçümseme
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,472
13,614
113
Çin işkencesi gerçekleşmiş ya lan 😂 bu nasıl maç

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
36,456
19,491
113
Dün tarihte bir ilke imza attım 6 adım rol takip ettik hedef 20 küsürdü 1k ile 39k kazandı gece gitti dostumuz haber alamadık henüz umarım sağlığı iyidir 😁
Başkanla konuştuk belki çekimde vs bir sıkıntı olmuştur dedim. 1-2 gün bekleyelim bakalım. Ama aksilik olduysa bile insan bi cevap verir.

Beşiktaş

1903 doğumlu uye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
52,053
49,196
113
Öyle dost 45 yaşında adamız meslek sahibiyiz itibar sahibiyiz toplantılarda son sözü söyleyen adamız Tv'de gazatelerde afişe ediliyoruz toplumda hamd olsun saygın bir kisiligimiz var 4 asgari ücret maaş alıyoruz bu kumar illerine kapılıp gelmişiz buraya ... Allah hepimizi kurtarsın bu illetten

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
36,456
19,491
113
Öyle dost 45 yaşında adamız meslek sahibiyiz itibar sahibiyiz toplantılarda son sözü söyleyen adamız Tv'de gazatelerde afişe ediliyoruz toplumda hamd olsun saygın bir kisiligimiz var 4 asgari ücret maaş alıyoruz bu kumar illerine kapılıp gelmişiz buraya ... Allah hepimizi kurtarsın bu illetten
Amin inşallah

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
43,772
15,773
113
Nekadar doğru söyledin dost

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...