- 36,472
- 19,508
- 113
Saplake puhahahaAdam olanın rolleri takip edilir dost sadece insan olan insanların rollerini takip ederim
Saplake puhahahaAdam olanın rolleri takip edilir dost sadece insan olan insanların rollerini takip ederim
Senden de bekleriz dost çalmadan yaşamayı öğren adam olmak iyidirAferin yaşının gereği gibi davranmaya başladın
Bolsans dost konu da kirli adamlar az vardi zaten çoğu kaliteli adamlardı sende konuya gelip sadece kalite kattin@mason55 1.5 k roll parası gönderdi teşekkür ediyorum,
Yeni konudan devam hepsi dağıtım olcak kazanırsak.
@vurucu999 konunu kirlettiğin için kusura bakma 😂
Bol şans herkese
EyvallahBolsans dost konu da kirli adamlar az vardi zaten çoğu kaliteli adamlardı sende konuya gelip sadece kalite kattin
10 bin bakmışsınız diye 196 bin dedim 5 bin basmışsınetkinlik kazananı @Lazistan08 sana dm attım müsait olduğunda iban at. kusura kalmayın roll de yazmak durumunda kaldım.
Est dost ben de senin konuya gelicem şimdi@mason55 1.5 k roll parası gönderdi teşekkür ediyorum,
Yeni konudan devam hepsi dağıtım olcak kazanırsak.
@vurucu999 konunu kirlettiğin için kusura bakma 😂
Bol şans herkese
Kaldık yarasaya erhanim puauajwkskixiCorba da gitti İskender de Çinliler yakti bizi puaha
@Barrios battik dost borc çıkarmı senden ama geri ödemesiz puahaKaldık yarasaya erhanim puauajwkskixi
Yarasa çorbası faydalı diyorlar dostKaldık yarasaya erhanim puauajwkskixi
Adamın yarası var dur deşme ya 😂@Barrios battik dost borc çıkarmı senden ama geri ödemesiz puaha
Ona sürekli demek lazım dost çünkü adam para kaptırmayı fobi edinmiş puahaAdamın yarası var dur deşme ya 😂