- 15,512
- 7,940
- 113
Saba aşkım rakip 4 oyun alamayacak
Çok sinirli takip etcem böleyim😡
Bence de senin yaptığın doğru kumar krizi insana herşeyi yaptirir yok diyip geçmek daha erdemli bir davranış mesela adamı banlasalar 2 gün belkide burdan şansa etkinlik kazanacak ona mani olmak istememBen bana yazani asla şikayet etmem yok derim geçerim ama 2-3 kişi var onlara ayarim artık onların bir hatalarını bekliyorum
Ya hiç girmeyelim ben ben değilim bu aralwr 6 k kaybım da var hâlâ buralardayix menfaat için etkinlik roll takip eden adam skkktrrisin gitsin bu kadar basit aga işine gelmeyen etmeisn sorunu olan Dm atsin. İyi dehilimBence de senin yaptığın doğru kumar krizi insana herşeyi yaptirir yok diyip geçmek daha erdemli bir davranış mesela adamı banlasalar 2 gün belkide burdan şansa etkinlik kazanacak ona mani olmak istemem
Öyle dersen gelmez abi aw lan ak karısı adms gibi oyna adamı delirtmeSaba piremsesim kendine gel
ACE ne alaka abi bis domesdos kullaniyozACE saba!
sakin ol la damam cikolatalı bazda alacam sanaYa hiç girmeyelim ben ben değilim bu aralwr 6 k kaybım da var hâlâ buralardayix menfaat için etkinlik roll takip eden adam skkktrrisin gitsin bu kadar basit aga işine gelmeyen etmeisn sorunu olan Dm atsin. İyi dehilim
KimBen bana yazani asla şikayet etmem yok derim geçerim ama 2-3 kişi var onlara ayarim artık onların bir hatalarını bekliyorum
Tmm ikna oldmsakin ol la damam cikolatalı bazda alacam sana
Rinso daha iyi diyola ama Denisde ace sponsor olmuşACE ne alaka abi bis domesdos kullaniyoz
Sen ben biz onlar
He dezene abi öle diyom ACE ne alaka denis bilmiyor galiba bu fedm bir anRinso daha iyi diyola ama Denisde ace sponsor olmuş