Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Werderbremen | Kasa 38 Hedef 280

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pehlivan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,933
5,121
113
Ben bana yazani asla şikayet etmem yok derim geçerim ama 2-3 kişi var onlara ayarim artık onların bir hatalarını bekliyorum
Bence de senin yaptığın doğru kumar krizi insana herşeyi yaptirir yok diyip geçmek daha erdemli bir davranış mesela adamı banlasalar 2 gün belkide burdan şansa etkinlik kazanacak ona mani olmak istemem

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,012
51,004
113
Bence de senin yaptığın doğru kumar krizi insana herşeyi yaptirir yok diyip geçmek daha erdemli bir davranış mesela adamı banlasalar 2 gün belkide burdan şansa etkinlik kazanacak ona mani olmak istemem
Ya hiç girmeyelim ben ben değilim bu aralwr 6 k kaybım da var hâlâ buralardayix menfaat için etkinlik roll takip eden adam skkktrrisin gitsin bu kadar basit aga işine gelmeyen etmeisn sorunu olan Dm atsin. İyi dehilim

Werderbremen

SESSİZLİK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,512
7,940
113
Ya hiç girmeyelim ben ben değilim bu aralwr 6 k kaybım da var hâlâ buralardayix menfaat için etkinlik roll takip eden adam skkktrrisin gitsin bu kadar basit aga işine gelmeyen etmeisn sorunu olan Dm atsin. İyi dehilim
sakin ol la damam cikolatalı bazda alacam sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...