- 79,011
- 51,002
- 113
Öylesine takip etmelik şu betixirin verdiği Max 250 çekimli 50 bonus ile
Ekli dosyalar
-
174.5 KB Görüntüleme: 45
Bol sans dostumÖylesine takip etmelik şu betixirin verdiği Max 250 çekimli 50 bonus ile
Teşekkür ederiiiiimBol sans dostum
Bol sans kardes.burda gelirse cekilis acmazsan slm verende sans dileynde nadir olur 😉Öylesine takip etmelik şu betixirin verdiği Max 250 çekimli 50 bonus ile
Bol şanslar kralÖylesine takip etmelik şu betixirin verdiği Max 250 çekimli 50 bonus ile
Bol sans totemci dostÖylesine takip etmelik şu betixirin verdiği Max 250 çekimli 50 bonus ile
Teşekkür ederiiiiiimBol sans totemci dost
Kral sen Ankara'da mı oturuyoon ya ben Ankara'ya geliyorum Max 1 haftaya ya ev fiyatları ne pahalı abi her gelişimde 400 günlük bayılıyorum hatun Hacettepede okuyor da valla kiralar canıma okuyor yaBol sans totemci dost
Teşekkür ederriiiiimmm abiiii şunu 250 yapip çekersen ben de 1 kişiye 20 TL göndericemBol şanslar kral
Teşekkür ederiiimmm reisssbol şans
Eyvallah abi sen hala söylemedin ya nerede toplanıp roll gecesi yaptığınızııııBol şanslar
Kazanda 27 den az gönderme 🤣🤣Teşekkür ederriiiiimmm abiiii şunu 250 yapip çekersen ben de 1 kişiye 20 TL göndericem
Sağol abiBol şans dost![]()
Su anda turkiyenin her yeri oyle ev fiyatlari kiralar cok uç noktalara çikti gunluk evlerde dahilKral sen Ankara'da mı oturuyoon ya ben Ankara'ya geliyorum Max 1 haftaya ya ev fiyatları ne pahalı abi her gelişimde 400 günlük bayılıyorum hatun Hacettepede okuyor da valla kiralar canıma okuyor ya
Valla abi ben çekilişlere katilamiyorum bile ama ona rağmen her çekiliş kuponuna bol şans yazarım enerji yükseltirim maksatim muhabbet benimBol sans kardes.burda gelirse cekilis acmazsan slm verende sans dileynde nadir olur 😉
Valla abi ya yandık Kızılayda 2 3 arkadaş var onlarla irtibatim var da yok yani en düşüğü 300 diyorSu anda turkiyenin her yeri oyle ev fiyatlari kiralar cok uç noktalara çikti gunluk evlerde dahil