Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti yagolcuk / 15.01.2026 Belki Gollü Bir Akşam Olur

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

berdus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,793
1,563
113
@yagolcuk helal olsun hem slotta güzel yakaladin hem burda aksın aksın gelsin böyle bizimde şansımız döner umarım daim olsun reis 🤝👏🙂

berdus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,793
1,563
113
Bu arada 31k veren kupon gelirse 2 kişiye 3k+3k ; 18k kupon gelirse 2 kişiye 2k + 2k ; 9k kupon gelirse 1 kişiye 2k bu da ahdım olsun
Sen harbi adamsın gönlü zengin insan saydın tüm kuponlar gelir umarım şu güzel günde belki bir ihtiyacı olan sen vesilenle ihtiyacını giderir 👏

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,108
2,529
113
@yagolcuk helal olsun hem slotta güzel yakaladin hem burda aksın aksın gelsin böyle bizimde şansımız döner umarım daim olsun reis 🤝👏🙂
dostum şans dediğin olay elinde aslında. Ben para yatırarak ilerlemiyorum şu kod olaylarına bulaştıktan sonra. Jojo-Matbet-Kavbet sitelerinden kod alıyorum günlük ; kasa tutturana kadar sadece cryptoya çekiyorum kaç geldiyse 200se de çek400se de çek. Kasa olarak tuttuğunda yatır çeklere başlıyorum. Sabırlı olmayı denesen çözüm var aslında

berdus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,793
1,563
113
dostum şans dediğin olay elinde aslında. Ben para yatırarak ilerlemiyorum şu kod olaylarına bulaştıktan sonra. Jojo-Matbet-Kavbet sitelerinden kod alıyorum günlük ; kasa tutturana kadar sadece cryptoya çekiyorum kaç geldiyse 200se de çek400se de çek. Kasa olarak tuttuğunda yatır çeklere başlıyorum. Sabırlı olmayı denesen çözüm var aslında
Beynimden wurdun ben tam tersini yapıyordum 3.4 gün önceye kadar şimdi dedin gibi yapıyorum ama siftah edemedik sorun değil ama bu şimdiki senin dedin taktikle ilerliyorum hiç değilse sabır edip nasıp bekliyoruz

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,108
2,529
113
Beynimden wurdun ben tam tersini yapıyordum 3.4 gün önceye kadar şimdi dedin gibi yapıyorum ama siftah edemedik sorun değil ama bu şimdiki senin dedin taktikle ilerliyorum hiç değilse sabır edip nasıp bekliyoruz
Yani şu an hala 3 matbet hesabında 140-150 TL var çekilmiyor diye öyle duruyorlar 3 jojo hesabında 60-80 aralığında para var çekilmiyor diye duruyor öyle yarınki kodla 200er olur hepsi çat çat çat çekerim 1200+ havadan gelir olur. Diğer türlü elime 100-200 geçti üfleyeyim olunca gidiyor. Akıl vermek haddime değil de 23 yıldır yiyorum bu boku ondan dolayı sabır iyidir dost

berdus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,793
1,563
113
Yani şu an hala 3 matbet hesabında 140-150 TL var çekilmiyor diye öyle duruyorlar 3 jojo hesabında 60-80 aralığında para var çekilmiyor diye duruyor öyle yarınki kodla 200er olur hepsi çat çat çat çekerim 1200+ havadan gelir olur. Diğer türlü elime 100-200 geçti üfleyeyim olunca gidiyor. Akıl vermek haddime değil de 23 yıldır yiyorum bu boku ondan dolayı sabır iyidir dost
Seni ALLAH karşıma bugün çıkardı işte benimde kafam Aydı bende biraz yangın wardi dibine kadar sömürüyordum şükür artık öyle değilim ihtiyaçları oyun hırsına kapildikca gideremez oldum bu gidişinde bana zarardan başka bişey vermedini anladım aynı sekil ilerliyorum tek sorun ben kripto işinden anlamıyorum o yüzden hep sıkıntılar havale çekilebilir boyutuna getirmeden parayı çekemiyorum