- 11,698
- 6,527
- 113
Önce patsonu getirelim diğerleri zaman var
Bu iyi 11 atar çıkmazsawatson oyunda yeniden
İyi oldu buwatson oyunda yeniden
aptal bu adam ya 3e 1 hücüm geliyor fark 16 ve faul sayın 4 gidip faul alıyor aptal gibiwatson oyunda yeniden
O bitti ya daaha ilk yarıDerozan kaldı 4
tabii ki kenarda aptal evladı 3e 1 hücümda gidip faul neden alırsınaptal bu adam ya 3e 1 hücüm geliyor fark 16 ve faul sayın 4 gidip faul alıyor aptal gibi
Şeref yoksunu..watson oyunda yeniden
Yapacak bişi yok dost oda iyidirderozan 26 etmiş eşek değisle sayı rib assit olarak 28 bulur artık. Harden 24le devre arasına girmiş daha oynar o 10-12 sayı atsa 3 rib 3 asiste kafayız. watson sattı 2k yatırım 12.5kya yeter dicez üzücü
5 faulu oldu ya ondan görmüşsündür aldığı faulu kapattım ondan sonra macı zatenAdamı çıkardı aq
Dallas fark kapatsın diye bakınıyorum biraz önce farkı 6ya düşürdüler sonra bi anda 16 olduAma umudu kesmek yok
En azından 12.5k olsun dostumderozan 26 etmiş eşek değisle sayı rib assit olarak 28 bulur artık. Harden 24le devre arasına girmiş daha oynar o 10-12 sayı atsa 3 rib 3 asiste kafayız. watson sattı 2k yatırım 12.5kya yeter dicez üzücü
6 faul hakkı var NBA da dost5 faulu oldu ya ondan görmüşsündür aldığı faulu kapattım ondan sonra macı zaten