- 3,731
- 2,687
- 113
Cümlemizden at iban ozamanTekrar teşekkürler abi çok kral adamsın Allah senden razı olsun 🙂🥺
Cümlemizden at iban ozamanTekrar teşekkürler abi çok kral adamsın Allah senden razı olsun 🙂🥺
abi sigara şimdi bitti sen nasıl bir adamsın valla aile harçlığı bugün yollayacaktı 🥺Cümlemizden at iban ozaman
İbanlar havada uçuşuyor kafamıza gelicek 😀Cümlemizden at iban ozaman
Vallahi yine bi dünya dağıttık 😤😤 tutamıyorum parayı oldukça dağıtasım geliyorİbanlar havada uçuşuyor kafamıza gelicek 😀
o yüzden söyledimAdamın yazdığıyla ne alakası var bu yazdığının
Olsun sende olmayınca sana selam vermezler yasandı görüldüVallahi yine bi dünya dağıttık 😤😤 tutamıyorum parayı oldukça dağıtasım geliyor
Geçende attım ondan yazmış asker adam kırmızı çizgimiz ayrıca sanane lan sanada at iban yazdım wp den atmıyorsan başkasına aticamAdamın yazdığıyla ne alakası var bu yazdığının
Forumda konuşma şekline bak karım çok benim burda sonra hoşuna gidiyo adamlarınGeçende attım ondan yazmış asker adam kırmızı çizgimiz ayrıca sanane lan sanada at iban yazdım wp den atmıyorsan başkasına aticam
Yaş 13 dedin ya o yüzden girdim abiTamam abi ben özür dilerim abi asker olduğunu abi bilmiyodum abi
Hayırlı gecelerbol şanslar hayırlı geceler
Kazandı be helalYine zor bi secim şansımıza artik
alt devrem nasıl gidiyor nöbetHayırlı geceler
Abi doğrudur abi askersen abi 21-22 falandır abi heralde abi sorun abi yok abi devamkeYaş 13 dedin ya o yüzden girdim abi
Severiz@SULLY polemikaaaaaaa
şükür iyi be alıştık artık güzel geçiyor asker ocağı sen iyisindir inşallahalt devrem nasıl gidiyor nöbet
abi tartışmak istemiyorum seninle hayırlı akşamlar diliyorum bir şeye kızmışsındıe bir şey olmuştur bana takılmak istemişsindir anlarım sorun yok 🙂Abi doğrudur abi askersen abi 21-22 falandır abi heralde abi sorun abi yok abi devamke