- 7,172
- 4,421
- 113
kardeşim şu adamın her roling de bir tartışma çıkıyor - Harbiden gönlü zengin bana her konuda şans parası attı kupon yap diye . Tartışmayalım kazansın
Görüşürüzabi tartışmak istemiyorum seninle hayırlı akşamlar diliyorum bir şeye kızmışsındıe bir şey olmuştur bana takılmak istemişsindir anlarım sorun yok 🙂
eyvallah şafak 28 oldu artık güzel geçiyor zaman 😂şükür iyi be alıştık artık güzel geçiyor asker ocağı sen iyisindir inşallah
yatış modu çoktan başladı yanieyvallah şafak 28 oldu artık güzel geçiyor zaman 😂
WoNYine zor bi secim şansımıza artik
kesinlikle abi yakup abi her daim kazansınkardeşim şu adamın her roling de bir tartışma çıkıyor - Harbiden gönlü zengin bana her konuda şans parası attı kupon yap diye . Tartışmayalım kazansın
Ne Lotosu laLotoyu aldın mı @Northe
senin nöbet kaça kadaryatış modu çoktan başladı yani
Hepimiz kazalım kankakesinlikle abi yakup abi her daim kazansın
Lotobette 400₺ ekliyorlar 1000 yap çekNe Lotosu la
2 sende mi nöbettesinsenin nöbet kaça kadar
paşanın habercisiydim paşa şimdi evinde kazancı yaptı gece telefon serbest rahatım 😂O nasıl bi askerlik la elde telefon form da gezmeler ben yedek.subay yaptim böyle bi telefonum olmadi a.k
Öyle zaten olsun ben paylaştıkça mutlu oluyorum bizde geçtik herkes gibi zor zamanlardan 300-500 küçük para ama yokken gelince çok tatlı olur ilaç gibiOlsun sende olmayınca sana selam vermezler yasandı görüldü![]()
senin oran daha iyi oda kazandı Buda
ben 19.00-07.00 nöbet hergün2 sende mi nöbettesin
Link at bi kanka canlı destekten mi alıyoruzLotobette 400₺ ekliyorlar 1000 yap çek
EvetLink at bi kanka canlı destekten mi alıyoruz