- 17,309
- 5,117
- 113
Aynen dostÖyle zaten olsun ben paylaştıkça mutlu oluyorum bizde geçtik herkes gibi zor zamanlardan 300-500 küçük para ama yokken gelince çok tatlı olur ilaç gibi
Aynen dostÖyle zaten olsun ben paylaştıkça mutlu oluyorum bizde geçtik herkes gibi zor zamanlardan 300-500 küçük para ama yokken gelince çok tatlı olur ilaç gibi
Haberciysen tamam onda sıkıntı yok sen askerlik yapiyom deme askerde haberci paşadan rahat😂 serbestmi normalde askerde artik telefonpaşanın habercisiydim paşa şimdi evinde kazancı yaptı gece telefon serbest rahatım 😂
Şifre unuttum yapıp yeniliyosun destekten 400'alıyon mn max 1 k çekimNe Lotosu la
E ben üye değilmişim burayaLotobet
lotobet358.com
Üye ol altyapı değişmişlerE ben üye değilmişim buraya
yok değil daha ama bana serbest arkamda paşa var tutanaklar geldiği gibi yırtılıyor 😂Haberciysen tamam onda sıkıntı yok sen askerlik yapiyom deme askerde haberci paşadan rahat😂 serbestmi normalde askerde artik telefon
Kanka melgar iy 1 GolDevam edicem de yeter çok attım kimse mesaj atmasın da artık
Tamam 268 sıra var amkdÜye ol altyapı değişmişler
Gelsin rolün devamiDevam edicem de yeter çok attım kimse mesaj atmasın da artık
Kral parayı bi vurda ondan sonra bakarsin gerisine sen vurmadan mi dagitiyonDevam edicem de yeter çok attım kimse mesaj atmasın da artık
Sana subay as subay bile bulaşamaz habercini olayi başka askerde rahat geciyoyok değil daha ama bana serbest arkamda paşa var tutanaklar geldiği gibi yırtılıyor 😂
Luqueno maçı ilk yarı 2.5 üst ya da 3 üstMaç takibi yapam varsa öneri de bulunsun adam devam ediyor bırakalım şimdi onu bunu
Tamam kral veriyorum şimdi 😂Maç takibi yapam varsa öneri de bulunsun adam devam ediyor bırakalım şimdi onu bunu
Kanka adam güzel bir kasa yapsın NBA Devam ederTamam kral veriyorum şimdi 😂
Çok be abiben 19.00-07.00 nöbet hergün