Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yanlış Eft İşlemi

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,420
20,969
113
5bin tl birinin bana atacagi vardi yanlislikla sitenin ibani atmisim ama isim benim ismim diger isimle bi benzerlikte yok paraya nolur bilen var mi
Gönderen kişinin hesabına çoktan iade olmuştur bile sen gönderen kişiyi yokla 😆

mehmet3131

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,923
2,700
113
5bin tl birinin bana atacagi vardi yanlislikla sitenin ibani atmisim ama isim benim ismim diger isimle bi benzerlikte yok paraya nolur bilen var mi
lan yanlıs anlamısım para geri gelir gönderen kişinin hesabına 24 saat içinde

aykt03

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
124
36
28
Dekont ile canlı destege baglan yardımcı olurlar diye düsünüyorum

Dolunay34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
151
70
28
Bişey olmaz siteye durumu izah et dekont ile birlikte en kötü ihtimal ile iade talebi açarsın

tango35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,174
3,432
113
En son hiçbişey olmazsa Gönderdiğin adamın hesabına üyelik aç yatırım talebi oluştur sitede. Sonra 2 orana bas adama çekim ver çok gönderdim de 5ini gerisi iste 🤣🤣

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,420
20,969
113
Gonderen kisi ablam reis işteydi yogunluktan baskasina atmisim diyodu en son o da cok da sorgulamadim benim attigim iban mi acaba diye de %90 benim ibandir
IBAN farklı ve isim soyisim farklı olduğu zaman gönderen kişinin hesabına geri iade olur. Farklı birşey olmaz

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,989
2,120
113
anında iade olur bankayı arayıp da bilgi alabilirsiniz

dpvdsh

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,054
2,326
113
Beyler ogrendim ki bankalar aynismis isim sormadan gitti yani para dekont isteyemem bide simdi bunu siteden almanin bi yolu var midir

yokdahaneler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,346
1,898
113
Beyler ogrendim ki bankalar aynismis isim sormadan gitti yani para dekont isteyemem bide simdi bunu siteden almanin bi yolu var midir
İban o isimle uyuşmuyorsa 24 saate para iade olur yarına kadar bekle isim aynı değilse para karsı tarafa geçmemiştir