- 5,054
- 2,326
- 113
5bin tl birinin bana atacagi vardi yanlislikla sitenin ibani atmisim ama isim benim ismim diger isimle bi benzerlikte yok paraya nolur bilen var mi
sitede yatırım talebi oluştur yansır hesabına5bin tl birinin bana atacagi vardi yanlislikla sitenin ibani atmisim ama isim benim ismim diger isimle bi benzerlikte yok paraya nolur bilen var mi
Gönderen kişinin hesabına çoktan iade olmuştur bile sen gönderen kişiyi yokla 😆5bin tl birinin bana atacagi vardi yanlislikla sitenin ibani atmisim ama isim benim ismim diger isimle bi benzerlikte yok paraya nolur bilen var mi
EFT iptal edilebilir mesai saatlerinde yapılıyor zaten5bin tl birinin bana atacagi vardi yanlislikla sitenin ibani atmisim ama isim benim ismim diger isimle bi benzerlikte yok paraya nolur bilen var mi
lan yanlıs anlamısım para geri gelir gönderen kişinin hesabına 24 saat içinde5bin tl birinin bana atacagi vardi yanlislikla sitenin ibani atmisim ama isim benim ismim diger isimle bi benzerlikte yok paraya nolur bilen var mi
Gonderen kisi ablam reis işteydi yogunluktan baskasina atmisim diyodu en son o da cok da sorgulamadim benim attigim iban mi acaba diye de %90 benim ibandirGönderen kişinin hesabına çoktan iade olmuştur bile sen gönderen kişiyi yokla 😆
İsim uymazssa para transfer olmazGonderen kisi ablam reis işteydi yogunluktan baskasina atmisim diyodu en son o da cok da sorgulamadim benim attigim iban mi acaba diye de %90 benim ibandir
Ibanla ısım uyusmaza para kuzenıne gıder5bin tl birinin bana atacagi vardi yanlislikla sitenin ibani atmisim ama isim benim ismim diger isimle bi benzerlikte yok paraya nolur bilen var mi
Ad soyad tutmuyorsa iade oluyor kardeşim5bin tl birinin bana atacagi vardi yanlislikla sitenin ibani atmisim ama isim benim ismim diger isimle bi benzerlikte yok paraya nolur bilen var mi
IBAN farklı ve isim soyisim farklı olduğu zaman gönderen kişinin hesabına geri iade olur. Farklı birşey olmazGonderen kisi ablam reis işteydi yogunluktan baskasina atmisim diyodu en son o da cok da sorgulamadim benim attigim iban mi acaba diye de %90 benim ibandir
Kanka dekontsuz ihtimali var mi almaminBişey olmaz siteye durumu izah et dekont ile birlikte en kötü ihtimal ile iade talebi açarsın
ablanın üstüne hesap açıcan sğitede yartırım oluşturcanBeyler ogrendim ki bankalar aynismis isim sormadan gitti yani para dekont isteyemem bide simdi bunu siteden almanin bi yolu var midir
Siteye yazdim ben dekont iletin dediler sahte dekont yapmayi dusunuyorum sonucta islem dogru para gitmisablanın üstüne hesap açıcan sğitede yartırım oluşturcan
İban o isimle uyuşmuyorsa 24 saate para iade olur yarına kadar bekle isim aynı değilse para karsı tarafa geçmemiştirBeyler ogrendim ki bankalar aynismis isim sormadan gitti yani para dekont isteyemem bide simdi bunu siteden almanin bi yolu var midir
Ablana hesap ac yatırım talebi verBeyler ogrendim ki bankalar aynismis isim sormadan gitti yani para dekont isteyemem bide simdi bunu siteden almanin bi yolu var midir