merhaba arkadaşlar mobil şubeden Turkcell telefon faturası öderken yanlış 1 rakamla yanlış kişinin faturasını ödedim ama ödediğim numara kullanılmıyor geri iade alabilir miyim daha önce yaşayan carmı böyle birşey 17500 tl az parada değil
faturanın ne kadar oldugunu bilmiyormusun nasıl yanlış ödüyorsunmerhaba arkadaşlar mobil şubeden Turkcell telefon faturası öderken yanlış 1 rakamla yanlış kişinin faturasını ödedim ama ödediğim numara kullanılmıyor geri iade alabilir miyim daha önce yaşayan carmı böyle birşey 17500 tl az parada değil
Yasaklı madde kullanıyorsa ekranı bulanık görmüş olabilir. Kafa yerine geldiğinde fark etti sanırımfaturanın ne kadar oldugunu bilmiyormusun nasıl yanlış ödüyorsun
Yuh aw ne faturası bu 😄merhaba arkadaşlar mobil şubeden Turkcell telefon faturası öderken yanlış 1 rakamla yanlış kişinin faturasını ödedim ama ödediğim numara kullanılmıyor geri iade alabilir miyim daha önce yaşayan carmı böyle birşey 17500 tl az parada değil
2 adet fatura vardı 1 tanesini ödedim diğerini öderken hiç bakmadım dalgınşığıma geldi 1 tane rakamı değişik sadece numaranınfaturanın ne kadar oldugunu bilmiyormusun nasıl yanlış ödüyorsun
Yarısını at bana hikoo 😂benimkini ödemişsin teşekkür ediyorum
Para mı verbenimkini ödemişsin teşekkür ediyorum
Kullanılmıyorsa gitti o paraAlırsın iletişime gec
Zor alırsın geçmiş olsunmerhaba arkadaşlar mobil şubeden Turkcell telefon faturası öderken yanlış 1 rakamla yanlış kişinin faturasını ödedim ama ödediğim numara kullanılmıyor geri iade alabilir miyim daha önce yaşayan carmı böyle birşey 17500 tl az parada değil
İyide o numara kullanılmıyorsa nasıl faturası varmış da borç görünüyor2 adet fatura vardı 1 tanesini ödedim diğerini öderken hiç bakmadım dalgınşığıma geldi 1 tane rakamı değişik sadece numaranın
abimmmmbenimkini ödemişsin teşekkür ediyorum
maaşta gelPara mı ver
napannabimmmm
Hmmabimmmm
sıkıldımmm 😁napann