Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Yanlış Fatura Ödedim 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tatar1997

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
126
143
43
merhaba arkadaşlar mobil şubeden Turkcell telefon faturası öderken yanlış 1 rakamla yanlış kişinin faturasını ödedim ama ödediğim numara kullanılmıyor geri iade alabilir miyim daha önce yaşayan carmı böyle birşey 17500 tl az parada değil

zenginolacaz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,202
826
113
merhaba arkadaşlar mobil şubeden Turkcell telefon faturası öderken yanlış 1 rakamla yanlış kişinin faturasını ödedim ama ödediğim numara kullanılmıyor geri iade alabilir miyim daha önce yaşayan carmı böyle birşey 17500 tl az parada değil
faturanın ne kadar oldugunu bilmiyormusun nasıl yanlış ödüyorsun

Kartal323

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,381
711
113
İptal etme seçeneği vardı sanırım son islemlerde

Wiskas

🔥 Beni Sınayamaz Onlar 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,170
4,072
113
Yuh aw ne faturası bu 😄

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,566
1,467
113
Zor alırsın geçmiş olsun

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,231
649
113
2 adet fatura vardı 1 tanesini ödedim diğerini öderken hiç bakmadım dalgınşığıma geldi 1 tane rakamı değişik sadece numaranın
İyide o numara kullanılmıyorsa nasıl faturası varmış da borç görünüyor

Azadi6321

Şampiyon Amedspor✌️✌️✌️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,240
5,093
113
Yuh böyle bir fatura var mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...