Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Yapabilirim Kasa 500 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
110,915
62,468
113
Ya abi şimdi demeyim demeyim diyorum da , rollü Boşver ben sana hiç destek atmadım mı ? Hiç yoksa 3-4 kere kapını çaldım helali hoş olsun senide severim ama gidip NBA de 70 küsür lira para yaptın Kemal’im ile sana 500-1000 yakışmaz 500-600k kazanmalıyım ki 10 ar lira sallayım dedin icap etmiyor şu yazdığın
Yok la ben atmadin demedim oyle bisey dersem nankorluk uapmis olurum attin allah var.o para sactigin zaman atmamani yazma sebebim bnde bi ara ssn gibi sactim bu arkadasa atmamisim ona ithafen yazdim yoksa seni cimri falan demedim gonlun bol.

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,236
32,013
113
Yok la ben atmadin demedim oyle bisey dersem nankorluk uapmis olurum attin allah var.o para sactigin zaman atmamani yazma sebebim bnde bi ara ssn gibi sactim bu arkadasa atmamisim ona ithafen yazdim yoksa seni cimri falan demedim gonlun bol.
Yok abi isyan etmek için demedim, yorganları kemiriyorken ben ve Kemal 500-1000 i küçümsedin çip ettin parayı awq 😂😂😂 yoksa senin iyi niyetinden şüphem yok inan ben değişik biriyim 1 saat -300k olurum 2. Saat sonu +3m

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...