- 37,999
- 20,219
- 113
Başladı durun hele
30 bitti
La yazma şöyle şeyler kardeşim icap etmez lo sil,@fearjr1992 cebimde ekmek sigara parası yokken çıkarıp şak diye 1 k attın enzor zmaanimda sennadamsin tartisilmaz
Şimdi açıp dinlicem muro dayı mağazaya da veriyorum sesi 😂Seyfi Doğanay Dersimo şarkısını dinliyorum dinle Sabah sabah nasıl kendine getiriyor seni
Yok la ben atmadin demedim oyle bisey dersem nankorluk uapmis olurum attin allah var.o para sactigin zaman atmamani yazma sebebim bnde bi ara ssn gibi sactim bu arkadasa atmamisim ona ithafen yazdim yoksa seni cimri falan demedim gonlun bol.Ya abi şimdi demeyim demeyim diyorum da , rollü Boşver ben sana hiç destek atmadım mı ? Hiç yoksa 3-4 kere kapını çaldım helali hoş olsun senide severim ama gidip NBA de 70 küsür lira para yaptın Kemal’im ile sana 500-1000 yakışmaz 500-600k kazanmalıyım ki 10 ar lira sallayım dedin icap etmiyor şu yazdığın
Parçayı çok seviyorumŞimdi açıp dinlicem muro dayı mağazaya da veriyorum sesi 😂
30 bitti
Dost hayat1kumar ulaşacak size çekim geldinde başka para yok yoksa şimdi atardimWonnnn
Roll acacak miyiz dostDost hayat1kumar ulaşacak size çekim geldinde başka para yok yoksa şimdi atardim
Yok abi isyan etmek için demedim, yorganları kemiriyorken ben ve Kemal 500-1000 i küçümsedin çip ettin parayı awq 😂😂😂 yoksa senin iyi niyetinden şüphem yok inan ben değişik biriyim 1 saat -300k olurum 2. Saat sonu +3mYok la ben atmadin demedim oyle bisey dersem nankorluk uapmis olurum attin allah var.o para sactigin zaman atmamani yazma sebebim bnde bi ara ssn gibi sactim bu arkadasa atmamisim ona ithafen yazdim yoksa seni cimri falan demedim gonlun bol.