- 49,330
- 54,138
- 113
Merhaba kitap bugün çok para lazım varmi sende puahaMerhaba canım kardeşim
Merhaba kitap bugün çok para lazım varmi sende puahaMerhaba canım kardeşim
Hesap da 49 ytl varMerhaba kitap bugün çok para lazım varmi sende puaha
Ben ne yaptım loo
Yapar o yapaar
6 bin Türk lirası lazim gece 00 a kadar bulmam lazım benim için para değilde bakma işte her insan gibi bizde zora düştük puahaHesap da 49 ytl var![]()
üzüldüm insanların 10bin tl için böyle şeyler yaptığına :SGangplank adam ne bilsin 10k alıp kaçacağını
Özledik seniBen ne yaptım loo
Lan ne yapmışım yine söylesenizeYapar o yapaar
Wasilim ☺Merhaba canım kardeşim
madem bu kadar vukuatı var niye dağıtımı federale yaptırmıslar o da enteresan bir şeyBir çok vukuatı var dost. Yine gelir hiçbir şey olmamış gibi muhabbete devam eder. Dikkat et sende 👍🏻
Ulann bee çok para değil aslında inşallah bulursun6 bin Türk lirası lazim gece 00 a kadar bulmam lazım benim için para değilde bakma işte her insan gibi bizde zora düştük puaha
Kalbimi çalmışsın, çapkınLan ne yapmışım yine söylesenize
Bir şey yapmadın ne yapacam kalbimizdesin özlüyoruz seni apo amca Akgül abiyle sakalastikLan ne yapmışım yine söylesenize
Gangplank içi temiz ama acı bir tecrübe yaşadımadem bu kadar vukuatı var niye dağıtımı federale yaptırmıslar o da enteresan bir şey
1000 tl ye ailesini ortaya koyanlar var . 10 bine yeminle adam vururlarüzüldüm insanların 10bin tl için böyle şeyler yaptığına :S
Demekki var gibi bir Vibe aldim sende apo amca puahahUlann bee çok para değil aslında inşallah bulursun![]()
Tehlikeli bişey yapmamışım en azındanKalbimi çalmışsın, çapkın
Aynen çok değil de insan bazen cidden o parayı bile bulamaz hale geliyorUlann bee çok para değil aslında inşallah bulursun![]()
Var suan wasilin hesapta en az 100k vardırDemekki var gibi bir Vibe aldim sende apo amca puahah
tekrar gönderdi mi rollcülere ödülGangplank içi temiz ama acı bir tecrübe yaşadı