- 20,890
- 17,446
- 113
Ahmedim boş işler yaaa adam tek mesaj atmamış takip etmemiş ya neyse si etİyiki uğraşmadım apo amca senin kalıbını kaldırmalardi kimse onlar puahaha
Ahmedim boş işler yaaa adam tek mesaj atmamış takip etmemiş ya neyse si etİyiki uğraşmadım apo amca senin kalıbını kaldırmalardi kimse onlar puahaha
Gazetelere ve cami hocasına ilan vermeye gideceğim bu akşam da gelmez iseDost bu olay forum genelinde baya küresel oldu ya önceki bir olay varsa bu kadar değildir diye düşünüyorum görmeyen duymayan kalmadı bu rezilliği
Telegram gruplarında duyurusu geçildi .Gazetelere ve cami hocasına ilan vermeye gideceğim bu akşam da gelmez ise
Mayday ve gözcü kulelerine de haber saldımTelegram gruplarında duyurusu geçildi .
O gün benim başıma da geldi sifirim kuruş yok takip edek dedik kashima sonradan geldi ödülü aldı gitti daha bana laf ediyordu ulan ona zamanında çok yardım etmiştim zoruma gitti apo amca vallaAhmedim boş işler yaaa adam tek mesaj atmamış takip etmemiş ya neyse si et
Ben dedim de yine eskilerin hatri var diye uzatmadım dunku olay forum tarihine geçti resmenİyiki uğraşmadım apo amca senin kalıbını kaldırmalardi kimse onlar puahaha
İlk değildi abi emin ol puahahBen dedim de yine eskilerin hatri var diye uzatmadım dunku olay forum tarihine geçti resmen
Gerek yok ahmedim kimse için sıkma canınıO gün benim başıma da geldi sifirim kuruş yok takip edek dedik kashima sonradan geldi ödülü aldı gitti daha bana laf ediyordu ulan ona zamanında çok yardım etmiştim zoruma gitti apo amca valla
İzahı olacak bir olay da değil 3 ay en azından salmak zorunda kalır 🤣
Adaslar ben sizi aynı saniyom yav ppler andiriyoAhmedim boş işler yaaa adam tek mesaj atmamış takip etmemiş ya neyse si et
Ben de @TheNightMare isimli arkadaşı yanlışlıkla ne zaman görsem @Beşiktaş sanıyorum diyecektim pp leri aynıymışAdaslar ben sizi aynı saniyom yav ppler andiriyo
Ayn apo amcamGerek yok ahmedim kimse için sıkma canını
La yıllardır muhabbetim olan adamlar yapti bunu başka biri olsa iki laf eder çıkardım da dunku olay harbiden çok farklıydı eger kuponlar gelmeye devam etseydi acaba sıra kimlere geçecekti merak ediyordum puahaİlk değildi abi emin ol puahah
Daha önce dediğim gibi artık rol açanlar ne kadar takip etsende arkadaşlarına ödül veriyorlar o yüzden samimi olduğun adamların rolüne girecen artikLa yıllardır muhabbetim olan adamlar yapti bunu başka biri olsa iki laf eder çıkardım da dunku olay harbiden çok farklıydı eger kuponlar gelmeye devam etseydi acaba sıra kimlere geçecekti merak ediyordum puaha
Ben kim en çok takip ettiyse ona birakiom kanka arkadaş ayırt etmiomDaha önce dediğim gibi artık rol açanlar ne kadar takip etsende arkadaşlarına ödül veriyorlar o yüzden samimi olduğun adamların rolüne girecen artik
Zaten ne geldiyse Beşiktaşlilardan geldi başımıza yüz karalarıBen de @TheNightMare isimli arkadaşı yanlışlıkla ne zaman görsem @Beşiktaş sanıyorum diyecektim pp leri aynıymış
Knk bazıları dedim zaten sen takip edene atarsın biliyoz seni knkBen kim en çok takip ettiyse ona birakiom kanka arkadaş ayırt etmiom
Ben de beşiktaşlıyım benden zarar gelmez istediğiniz gibi para emanet alırım saklarım otogarlardaki emanetçilerden daha güvenliyimdirZaten ne geldiyse Beşiktaşlilardan geldi başımıza yüz karaları
Bilmiyorum dost bu forumda en çok zarari Beşiktaşlilardan gördümBen de beşiktaşlıyım benden zarar gelmez istediğiniz gibi para emanet alırım saklarım otogarlardaki emanetçilerden daha güvenliyimdir