Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Yeni Trafik Cezaları Hakkında Düşünceleriniz Nedir 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mustafa02219

ــــہـ٨ــــــ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,472
2,017
113
Valla devletin niyetini bilemem ama trafiğe bir düzen gelmesi şarttı bu cezalarla belki biraz daha iyi olur

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,579
9,936
113
Drift ve makas atma cezası en az 500k araç trafikten men ömür boyu ehliyetten men olmasi lazim

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
42,486
43,283
113
Bu araçtan inme olayı zaten ıslah edeceğine durumları daha da vahimlestiriyor. Araçtan inen kişi de nasıl olsa ceza gelir ben bunu yatırıp s*keym derdinde. Singapur gibi kuralcı olup, el Salvador gibi hayat yaşatıyorlar. İnsanlar sokağa çıkmaya korkar oldu, çocuklarını okullara bin bir şüphe ile gönderiyorlar. Durumlar çok vahim
Turkey cennet cennet

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,174
11,602
113
Arabası olan düşünsün, biz metro, yaya devam

RaymondReddington

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,859
1,627
113
Çok büyük bir ihtimalle trafik cezalarını şişirip seçim zamanı trafik ceza affı getirip hem oy hem ticaret mantığıyla işi götürecekler

hero1403

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,549
3,695
113
Şuan listede yanlış birşey görmüyorum olması gereken bu

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,414
4,383
113
s.a devletimiz ciddi manada b*kunu cıkartmiş durumda arkadaşlar. telefon tutacaği ses goruntu sistemi app plaka adım başı radar arabadan inene ceza neler oluyor devletin eli hep cebimizde iyice yaşanmaz bir ülke oldu bunu bilerekmi yapiyorlar bir çeşit işgal planimi bu bir plaka puntu için yani yazim şekli için 140 bin gibi bir ceza ne demek varmi yakin zamanda ceza yiyen.

Ekli dosyayı görüntüle 948550

Artık arabada ossurmakta cezası varmış dost 2.500 tl

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,579
9,936
113
Tamamdır sol şeriti 80le kapatan duyarlı şoförler ileri sürüş teknikerleri
Kardeşim ben ondan bahsetmiyorum sırf artistlik icin saniyede 3 şerit birden değişen makascilardan bahsediyorum onlari emniyet seritine yatirip şey yapsan bile az

karkar92

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,373
1,655
113
Trafik polisine ehliyeti sert etme 50.000

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,579
9,936
113
Tayipcigime kurban olayım ya sayesinde yollarda hanzolar azalmaya başladı koyu bir chpli olarak damarımda makarna dolaşmaya başladı artik

yokdahaneler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,339
1,891
113
Bu kurallara isyan edenler trafiğin içinden geçenler insan olmayanlar zaten adam gibi arabasını kullansa herkes sıkıntı olmaz nasıl olsa 3 - 5 k öderim birşey değil diye trafikte milletin canını riske atıcan yada millete huzur vermicen ona alıştı millet ondan isyan ediyo😀

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
109,919
62,063
113
Benim bu konuda bakış açım farklı bnce cezalar caydırıcı ve kazaları önlemek amaçlı isede yaradığını dusunuyorum.kimse bu açıdan bakmamış.ceza 3k 5k olsa herkes kuralı ihlal eder ama ceza 180k olunca g.t yemez.ozellikle su aractan inme cezası, adam ailesiyle gidiyor 3 tane it gelmiş adamın küçük çocukları önünde adamı darp ediyor adammisiniz olum siz çocukların yanında böyle seyler yapilirmi.oburu gitmiş 40 yaşında adam 20 yaşındaki kızı arabadan indirip dovmeye çalışıyor drift ve şerit ihlali konusunda trafik magandalarina önlem ve bence çokta iyi olmuş, bikac fırlama arabaya biniyor müzik son ses şerit kuralı tanıdığı yok makas ata ata son sürat gdiyor e5'te bı takla atıyor en az 8 10 araç kazaya karışıyor olenmi dersin yaralananmi dersin?

asooo

Piizmitli
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,381
1,269
113
Adam alkollü bisiklet sürüyor diye ceza yazmışlardı 😀

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,579
9,936
113
Benim bu konuda bakış açım farklı bnce cezalar caydırıcı ve kazaları önlemek amaçlı isede yaradığını dusunuyorum.kimse bu açıdan bakmamış.ceza 3k 5k olsa herkes kuralı ihlal eder ama ceza 180k olunca g.t yemez.ozellikle su aractan inme cezası, adam ailesiyle gidiyor 3 tane it gelmiş adamın küçük çocukları önünde adamı darp ediyor adammisiniz olum siz çocukların yanında böyle seyler yapilirmi.oburu gitmiş 40 yaşında adam 20 yaşındaki kızı arabadan indirip dovmeye çalışıyor drift ve şerit ihlali konusunda trafik magandalarina önlem ve bence çokta iyi olmuş, bikac fırlama arabaya biniyor müzik son ses şerit kuralı tanıdığı yok makas ata ata son sürat gdiyor e5'te bı takla atıyor en az 8 10 araç kazaya karışıyor olenmi dersin yaralananmi dersin?
Ehliyet almak icin de 30 yas 5000 mesaj şartı da gelmeli

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,546
1,389
113
Biraz daha artsın ,milletin aklı basuna gelir

ismail3453

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
554
294
63
Arabam yok kadir hocanın güzel bi lafı var

Bak si..md.e.d. Demiyorum çokda .y.r.ağ..d.a

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...