- 2,472
- 2,017
- 113
Valla devletin niyetini bilemem ama trafiğe bir düzen gelmesi şarttı bu cezalarla belki biraz daha iyi olur
Turkey cennet cennetBu araçtan inme olayı zaten ıslah edeceğine durumları daha da vahimlestiriyor. Araçtan inen kişi de nasıl olsa ceza gelir ben bunu yatırıp s*keym derdinde. Singapur gibi kuralcı olup, el Salvador gibi hayat yaşatıyorlar. İnsanlar sokağa çıkmaya korkar oldu, çocuklarını okullara bin bir şüphe ile gönderiyorlar. Durumlar çok vahim
Tamamdır sol şeriti 80le kapatan duyarlı şoförler ileri sürüş teknikerleriDrift ve makas atma cezası en az 500k araç trafikten men ömür boyu ehliyetten men olmasi lazim
+ İdam cezasıDrift ve makas atma cezası en az 500k araç trafikten men ömür boyu ehliyetten men olmasi lazim
Artık arabada ossurmakta cezası varmış dost 2.500 tls.a devletimiz ciddi manada b*kunu cıkartmiş durumda arkadaşlar. telefon tutacaği ses goruntu sistemi app plaka adım başı radar arabadan inene ceza neler oluyor devletin eli hep cebimizde iyice yaşanmaz bir ülke oldu bunu bilerekmi yapiyorlar bir çeşit işgal planimi bu bir plaka puntu için yani yazim şekli için 140 bin gibi bir ceza ne demek varmi yakin zamanda ceza yiyen.
Ekli dosyayı görüntüle 948550
Kardeşim ben ondan bahsetmiyorum sırf artistlik icin saniyede 3 şerit birden değişen makascilardan bahsediyorum onlari emniyet seritine yatirip şey yapsan bile azTamamdır sol şeriti 80le kapatan duyarlı şoförler ileri sürüş teknikerleri
Ehliyet almak icin de 30 yas 5000 mesaj şartı da gelmeliBenim bu konuda bakış açım farklı bnce cezalar caydırıcı ve kazaları önlemek amaçlı isede yaradığını dusunuyorum.kimse bu açıdan bakmamış.ceza 3k 5k olsa herkes kuralı ihlal eder ama ceza 180k olunca g.t yemez.ozellikle su aractan inme cezası, adam ailesiyle gidiyor 3 tane it gelmiş adamın küçük çocukları önünde adamı darp ediyor adammisiniz olum siz çocukların yanında böyle seyler yapilirmi.oburu gitmiş 40 yaşında adam 20 yaşındaki kızı arabadan indirip dovmeye çalışıyor drift ve şerit ihlali konusunda trafik magandalarina önlem ve bence çokta iyi olmuş, bikac fırlama arabaya biniyor müzik son ses şerit kuralı tanıdığı yok makas ata ata son sürat gdiyor e5'te bı takla atıyor en az 8 10 araç kazaya karışıyor olenmi dersin yaralananmi dersin?