Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Yeni Trafik Cezaları Hakkında Düşünceleriniz Nedir 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,260
4,395
113
s.a devletimiz ciddi manada b*kunu cıkartmiş durumda arkadaşlar. telefon tutacaği ses goruntu sistemi app plaka adım başı radar arabadan inene ceza neler oluyor devletin eli hep cebimizde iyice yaşanmaz bir ülke oldu bunu bilerekmi yapiyorlar bir çeşit işgal planimi bu bir plaka puntu için yani yazim şekli için 140 bin gibi bir ceza ne demek varmi yakin zamanda ceza yiyen.

Ekli dosyayı görüntüle 948550

İyi yapmışlar herkes trafikte adabiyla takılsın

Proletarya

Güçlü kaşarlar (💃) mutlu yaşarlar..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,100
8,896
113
Bazen öyle para geliyor kanka 10 yıl önce bu paraya sahip olsaydım diyorum bir kaç arabam olurdu. Tabi o zamanlar fiyatlar şimdiye göre 10 da 1 i fiyatına hey gidi günler hey
bundan 3 sene once felan yine vurmustum 110 gram altin yapmistim pandeminin son dönemlerinde bugun 110 gram altinim olsaydi 750 bin tl yapardı onunlada 50 100 daha katsam daha guzel bir arabam olurdu ozamanlar dogan sahin zor aliyordum 110 gram altinla

Wiskas

🔥 Beni Sınayamaz Onlar 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,163
4,071
113
bundan 3 sene once felan yine vurmustum 110 gram altin yapmistim pandeminin son dönemlerinde bugun 110 gram altinim olsaydi 750 bin tl yapardı onunlada 50 100 daha katsam daha guzel bir arabam olurdu ozamanlar dogan sahin zor aliyordum 110 gram altinla
2015 te nissan qaşqai 80k idi. En sevdiğim araba knk benim

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,399
3,790
113
s.a devletimiz ciddi manada b*kunu cıkartmiş durumda arkadaşlar. telefon tutacaği ses goruntu sistemi app plaka adım başı radar arabadan inene ceza neler oluyor devletin eli hep cebimizde iyice yaşanmaz bir ülke oldu bunu bilerekmi yapiyorlar bir çeşit işgal planimi bu bir plaka puntu için yani yazim şekli için 140 bin gibi bir ceza ne demek varmi yakin zamanda ceza yiyen.

Hepsi tamamen sürücü güvenliği için. Bizi düşündükleri için ;)

Proletarya

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,100
8,896
113
Dost ceza kesmek için yer arıyolar zaten, sende normale döndür farlarını kafan rahat olsun
kiyamıyorum cok hosuma gidiyor renk yazin aksamlari manzarali bir yere cekip muzik acip parklari acıp icmek guzel oluyor onunda cezasi varmis bu arada boyle manzarali bir yerde kafa dinleyip icmenin cezasi varmiş

Mrc35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,346
4,405
113
kiyamıyorum cok hosuma gidiyor renk yazin aksamlari manzarali bir yere cekip muzik acip parklari acıp icmek guzel oluyor onunda cezasi varmis bu arada boyle manzarali bir yerde kafa dinleyip icmenin cezasi varmiş
Tahmin edebiliyorum kıyamadığına dost, ama trafik polisi affetmiyor kıyıyor 🤣

Wiskas

🔥 Beni Sınayamaz Onlar 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,163
4,071
113
Aqq her bokka ceza mı verilir

Proletarya

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,100
8,896
113
Aqq her bokka ceza mı verilir
benim trafikde yapacagim tek ceza sebebi hız olur oyle son ses muzik acip mahalle arasinda ara gaz vermeler camlari açıp milleti rahatsiz etmeler trafikde kufur kavga etmeler hic oyle şeylerim yok sadece önü açık boş yolda cok yavas surenleri boğazlayasim geliyor baska sorun yok modifiye sevmiyorum zaten

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,399
3,790
113
Ben kamyonetimle otobanda giderken hız sınırı 70 yazıyor. Ben de en sağ şeritten 50-60 ile gitmeye çalışıyorum ama arkadan kamyoncular hep selektör yakıyor ve neredeyse hiç güvenlik mesafesi bırakmadan tampon tampona gidiyorlar hızlanayım diye

Ne yapacağımı şaşırdım. Hız yapsam radar geçirecek, yapmasam kamyon ezecek

Frank castle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,715
4,305
113
en dramatik olan şey de asgari ücretle çalışıp bunların önüne yatarım diyen çomarlar var bu ülkede
Allah gibi görüyorlar kendilerini işte mertebelerinden dolayı s500,A8 makam aracıyla gezince bu özgüveni alıyorlar. Milletinde akşam ne yemek yiyeyim diye düşünüyor ama hak ediyor bilinçli sorgulayan bir toplum yok Türkiye'de.

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,399
3,790
113
en dramatik olan şey de asgari ücretle çalışıp bunların önüne yatarım diyen çomarlar var bu ülkede
Kimse kimsenin önüne menfaati yoksa yatmaz dostum. Kendine oy verenlere imtiyaz sağlıyorlar. Sosyal yardımlar yapıyorlar, çocuklarını iş güç sahibi yapıyorlar, konut kurasında avantaj sağlıyorlar

Ben üniversiteye giderken bizim sınıfta elemanın teki vardı. Hiç utanmadan bir de pişkin pişkin bize anlatıyordu ben hiç belediyede çalışmadan, belediyede çalışıyormuşum gibi maaş alıyorum her ay diyordu. Dedesi ayarlamış. Bir de anlatıyordu bunu bize. Etraftakiler de tepki göstereceğine gülüyorlardı

balalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,232
1,650
113

Bazı ihlaller sert olmalı ama bunlar hepsinin dediğin gibi çıkarmış...

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,399
3,790
113
Allah gibi görüyorlar kendilerini işte mertebelerinden dolayı s500,A8 makam aracıyla gezince bu özgüveni alıyorlar. Milletinde akşam ne yemek yiyeyim diye düşünüyor ama hak ediyor bilinçli sorgulayan bir toplum yok Türkiye'de.
Babam hep Allah diye birşey olsaydı bunların belasını çoktan vermişti diyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...