- 6,346
- 4,405
- 113
Dost ceza kesmek için yer arıyolar zaten, sende normale döndür farlarını kafan rahat olsuniyide cezasi varsa hazir gelmissin diyerek kitlemesinler![]()
Dost ceza kesmek için yer arıyolar zaten, sende normale döndür farlarını kafan rahat olsuniyide cezasi varsa hazir gelmissin diyerek kitlemesinler![]()
İyi yapmışlar herkes trafikte adabiyla takılsıns.a devletimiz ciddi manada b*kunu cıkartmiş durumda arkadaşlar. telefon tutacaği ses goruntu sistemi app plaka adım başı radar arabadan inene ceza neler oluyor devletin eli hep cebimizde iyice yaşanmaz bir ülke oldu bunu bilerekmi yapiyorlar bir çeşit işgal planimi bu bir plaka puntu için yani yazim şekli için 140 bin gibi bir ceza ne demek varmi yakin zamanda ceza yiyen.
Ekli dosyayı görüntüle 948550
bundan 3 sene once felan yine vurmustum 110 gram altin yapmistim pandeminin son dönemlerinde bugun 110 gram altinim olsaydi 750 bin tl yapardı onunlada 50 100 daha katsam daha guzel bir arabam olurdu ozamanlar dogan sahin zor aliyordum 110 gram altinlaBazen öyle para geliyor kanka 10 yıl önce bu paraya sahip olsaydım diyorum bir kaç arabam olurdu. Tabi o zamanlar fiyatlar şimdiye göre 10 da 1 i fiyatına hey gidi günler hey
Kesinlikleİyi yapmışlar herkes trafikte adabiyla takılsın
+ Haklıİyi yapmışlar herkes trafikte adabiyla takılsın
2015 te nissan qaşqai 80k idi. En sevdiğim araba knk benimbundan 3 sene once felan yine vurmustum 110 gram altin yapmistim pandeminin son dönemlerinde bugun 110 gram altinim olsaydi 750 bin tl yapardı onunlada 50 100 daha katsam daha guzel bir arabam olurdu ozamanlar dogan sahin zor aliyordum 110 gram altinla
Hepsi tamamen sürücü güvenliği için. Bizi düşündükleri içins.a devletimiz ciddi manada b*kunu cıkartmiş durumda arkadaşlar. telefon tutacaği ses goruntu sistemi app plaka adım başı radar arabadan inene ceza neler oluyor devletin eli hep cebimizde iyice yaşanmaz bir ülke oldu bunu bilerekmi yapiyorlar bir çeşit işgal planimi bu bir plaka puntu için yani yazim şekli için 140 bin gibi bir ceza ne demek varmi yakin zamanda ceza yiyen.
kiyamıyorum cok hosuma gidiyor renk yazin aksamlari manzarali bir yere cekip muzik acip parklari acıp icmek guzel oluyor onunda cezasi varmis bu arada boyle manzarali bir yerde kafa dinleyip icmenin cezasi varmişDost ceza kesmek için yer arıyolar zaten, sende normale döndür farlarını kafan rahat olsun
Şuanki fiyatı 3.5 milyon olmuş @Proletarya2015 te nissan qaşqai 80k idi. En sevdiğim araba knk benim
dogru taşkinlik yapan serseri itlere ayar cekildi ama birazcik abarti sacma seyler var aynaya koku asmaya ceza kesmesi gibiİyi yapmışlar herkes trafikte adabiyla takılsın
Tahmin edebiliyorum kıyamadığına dost, ama trafik polisi affetmiyor kıyıyor 🤣kiyamıyorum cok hosuma gidiyor renk yazin aksamlari manzarali bir yere cekip muzik acip parklari acıp icmek guzel oluyor onunda cezasi varmis bu arada boyle manzarali bir yerde kafa dinleyip icmenin cezasi varmiş
Aqq her bokka ceza mı verilirkiyamıyorum cok hosuma gidiyor renk yazin aksamlari manzarali bir yere cekip muzik acip parklari acıp icmek guzel oluyor onunda cezasi varmis bu arada boyle manzarali bir yerde kafa dinleyip icmenin cezasi varmiş
benim trafikde yapacagim tek ceza sebebi hız olur oyle son ses muzik acip mahalle arasinda ara gaz vermeler camlari açıp milleti rahatsiz etmeler trafikde kufur kavga etmeler hic oyle şeylerim yok sadece önü açık boş yolda cok yavas surenleri boğazlayasim geliyor baska sorun yok modifiye sevmiyorum zatenAqq her bokka ceza mı verilir
Ülke bokk gibi olduen dramatik olan şey de asgari ücretle çalışıp bunların önüne yatarım diyen çomarlar var bu ülkede
Allah gibi görüyorlar kendilerini işte mertebelerinden dolayı s500,A8 makam aracıyla gezince bu özgüveni alıyorlar. Milletinde akşam ne yemek yiyeyim diye düşünüyor ama hak ediyor bilinçli sorgulayan bir toplum yok Türkiye'de.en dramatik olan şey de asgari ücretle çalışıp bunların önüne yatarım diyen çomarlar var bu ülkede
Kimse kimsenin önüne menfaati yoksa yatmaz dostum. Kendine oy verenlere imtiyaz sağlıyorlar. Sosyal yardımlar yapıyorlar, çocuklarını iş güç sahibi yapıyorlar, konut kurasında avantaj sağlıyorlaren dramatik olan şey de asgari ücretle çalışıp bunların önüne yatarım diyen çomarlar var bu ülkede
Bazı ihlaller sert olmalı ama bunlar hepsinin dediğin gibi çıkarmış...s.a devletimiz ciddi manada b*kunu cıkartmiş durumda arkadaşlar. telefon tutacaği ses goruntu sistemi app plaka adım başı radar arabadan inene ceza neler oluyor devletin eli hep cebimizde iyice yaşanmaz bir ülke oldu bunu bilerekmi yapiyorlar bir çeşit işgal planimi bu bir plaka puntu için yani yazim şekli için 140 bin gibi bir ceza ne demek varmi yakin zamanda ceza yiyen.
Babam hep Allah diye birşey olsaydı bunların belasını çoktan vermişti diyorAllah gibi görüyorlar kendilerini işte mertebelerinden dolayı s500,A8 makam aracıyla gezince bu özgüveni alıyorlar. Milletinde akşam ne yemek yiyeyim diye düşünüyor ama hak ediyor bilinçli sorgulayan bir toplum yok Türkiye'de.