Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Yeni Trafik Cezaları Hakkında Düşünceleriniz Nedir 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,497
2,122
113
Bazı kurallara katılıyorum misal arabadan inip diğer araca saldırmak veya araba takibi tehtidi bu gibi olaylarda mafyatik insanlar yüzünden çok insan mağdur oldu buna çok daha ağır cezalar gelmeli ama diğer cezalara baktığım zaman iktidara para lazım diye düşünüyorum

ahmet62

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
906
458
63
Benim bu konuda bakış açım farklı bnce cezalar caydırıcı ve kazaları önlemek amaçlı isede yaradığını dusunuyorum.kimse bu açıdan bakmamış.ceza 3k 5k olsa herkes kuralı ihlal eder ama ceza 180k olunca g.t yemez.ozellikle su aractan inme cezası, adam ailesiyle gidiyor 3 tane it gelmiş adamın küçük çocukları önünde adamı darp ediyor adammisiniz olum siz çocukların yanında böyle seyler yapilirmi.oburu gitmiş 40 yaşında adam 20 yaşındaki kızı arabadan indirip dovmeye çalışıyor drift ve şerit ihlali konusunda trafik magandalarina önlem ve bence çokta iyi olmuş, bikac fırlama arabaya biniyor müzik son ses şerit kuralı tanıdığı yok makas ata ata son sürat gdiyor e5'te bı takla atıyor en az 8 10 araç kazaya karışıyor olenmi dersin yaralananmi dersin?
Yani mantığa bak adam araçtan indi parayı ödedi dövdü gitti öylemi ,buna hapis vereceksin para cezası değil kanun yapacaksin gir hapis vereceksin ,anlaşıldı sende makarnacisinin

Wiskas

🔥 Beni Sınayamaz Onlar 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,167
4,072
113
s.a devletimiz ciddi manada b*kunu cıkartmiş durumda arkadaşlar. telefon tutacaği ses goruntu sistemi app plaka adım başı radar arabadan inene ceza neler oluyor devletin eli hep cebimizde iyice yaşanmaz bir ülke oldu bunu bilerekmi yapiyorlar bir çeşit işgal planimi bu bir plaka puntu için yani yazim şekli için 140 bin gibi bir ceza ne demek varmi yakin zamanda ceza yiyen.

Ekli dosyayı görüntüle 948550

Arabam olmadığı için ilgilenmiyorum 😄

dakyanus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
354
124
43
Ya hani normalde olması gereken bu da insan sağlığı vs için ama o kadar eminiz ki bunların sağlık ve güvenlik açısından yapılmadığına. Yine birilerinin parası tükenmiş. Dedede çok kaybetmişler belli ki

yokdahaneler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,339
1,891
113
Yani mantığa bak adam araçtan indi parayı ödedi dövdü gitti öylemi ,buna hapis vereceksin para cezası değil kanun yapacaksin gir hapis vereceksin ,anlaşıldı sende makarnacisinin
Trafik kurallarına uyan biriysen cezalar neden gıdıkladı seni milletin trafikte canına malına kastedene en ağır cezayı verilmesinden dogal birşey yok bunca zaman böyle olmaması hata insan gibi yaşamayı öğreneceksiniz😂

Proletarya

Güçlü kaşarlar (💃) mutlu yaşarlar..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,100
8,896
113
bazi cezalar mantikli dogru ama adam telefon tutacagi yuzunden arabadaki goruntu sistemi yuzunden ceza yiyor mesela uzun yolda 90 110 yol bitmez uykun gelir kaza yaparsin 130 yoluna gore 150 160 gitmek normal ama adim bası radar var uzun yollarda gercekden yavas gitmek kaza sebebi

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,204
6,283
113
Saraydakiler gecekonduda oturan adamın halinden anlamaz

Mrc35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,346
4,405
113
Dün arkadaşıma ceza kesmişler, sebep dikiz aynasında koku var diye ceza yazmış 2540 tl, şaka gibi ülkede yaşıyoruz.... Araba kullanan varsa kokuları kaldırsın dikiz aynasından...

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,579
9,936
113
bazi cezalar mantikli dogru ama adam telefon tutacagi yuzunden arabadaki goruntu sistemi yuzunden ceza yiyor mesela uzun yolda 90 110 yol bitmez uykun gelir kaza yaparsin 130 yoluna gore 150 160 gitmek normal ama adim bası radar var uzun yollarda gercekden yavas gitmek kaza sebebi
35 km hiz neyine yetmiyor knka

Proletarya

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,100
8,896
113

bu mübarek adam hapise girdiğinden beri hic bir sey yolunda gitmiyor ülkede :)

Proletarya

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,100
8,896
113
Dün arkadaşıma ceza kesmişler, sebep dikiz aynasında koku var diye ceza yazmış 2540 tl, şaka gibi ülkede yaşıyoruz.... Araba kullanan varsa kokuları kaldırsın dikiz aynasından...
bendede koku kagidi var cezasimi var onunda

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
109,919
62,063
113
Ben makarnacı yada pilavcı değilim ama senin neci oldugun belli 😁 kafan nasıl çalışıyor senin?diyorumki misal ceza 5k olsa adam cekinmednr kuralı çiğner ama ceza 100k olunca adam kuralı çiğnemeye cekinir diyorum şimdi algıladimi o beynin?hala anlamadiysan tekrar anlatırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...