- 1,795
- 677
- 113
😁😁😁Arkadaşlar doktor dün ilacımı değiştirdi içtim yerimde duramıyorum sürekli hareket ediyorum evin içinde koşuyorum resmen
İlacı iç esc gir sabahlar olmasın 🤣🤣dost bi arkadaş soruyor hangi ilaç bu valla arkadaş için soruyorum
Norodol dost dün değiştirdi ilacımı 8 saattir bacağımda huzursuzluk sürekli hareket etme isteği çok kötüyümdost bi arkadaş soruyor hangi ilaç bu valla arkadaş için soruyorum
Norodol yazmış.dost bi arkadaş soruyor hangi ilaç bu valla arkadaş için soruyorum
teşekkürler dost deniyorumNorodol dost dün değiştirdi ilacımı 8 saattir bacağımda huzursuzluk sürekli hareket etme isteği çok kötüyüm
Seni durduracak ilaç bendeNorodol dost dün değiştirdi ilacımı 8 saattir bacağımda huzursuzluk sürekli hareket etme isteği çok kötüyüm
Onun ilacı tek seferlik gidiş bileti dönüş olmıycak amaSeni durduracak ilaç bende
İsmi ne ilacinArkadaşlar doktor dün ilacımı değiştirdi içtim yerimde duramıyorum sürekli hareket ediyorum evin içinde koşuyorum resmen
Ver ilacımı muroomSeni durduracak ilaç bende
Dikkat et skck 🤣Ver ilacımı muroom
Norodol dost dün değiştirdi ilaçlarımı bu ilaçta mafetti beniİsmi ne ilacin
Adres veriyorum Küçükçekmece kanarya'ya gelVer ilacımı muroom
Mangalı yak muromAdres veriyorum Küçükçekmece kanarya'ya gel
Ne rahatsızlığın var dost neden verdi bu ilacı sanaEkli dosyayı görüntüle 973915
Dünyanın ilacını içiyorum bu ilaç mafetti beni