- 70,363
- 37,042
- 113
Yakacağım öyle bir yakacağım ki dumana boğulacaksınMangalı yak murom
Yakacağım öyle bir yakacağım ki dumana boğulacaksınMangalı yak murom
Bu ilacı Biliyorum ağır birazEkli dosyayı görüntüle 973915
Dünyanın ilacını içiyorum bu ilaç mafetti beni
İstanbul sokakları inliycek diyosunYakacağım öyle bir yakacağım ki dumana boğulacaksın
Murom ağırligini geçtim Dünya kadar bundan daha ağır ilaçlar kullanıyorum bu ilaca bugün başlattı doktor mafetti bacaklarimda huzursuzluk veriyo hareket etme isteğiBu ilacı Biliyorum ağır biraz
Biz dışarı çıktığımız zaman zaten Küçükçekmece inliyor🤣İstanbul sokakları inliycek diyosun
Norodol demisİlacı söylesene reis merak ettim
Biraz fazla iç hatta tüm kutuyu içsene ne olacak bir deney yapArkadaşlar doktor dün ilacımı değiştirdi içtim yerimde duramıyorum sürekli hareket ediyorum evin içinde koşuyorum resmen
Patlak bi üç bir şifa niyetineArkadaşlar doktor dün ilacımı değiştirdi içtim yerimde duramıyorum sürekli hareket ediyorum evin içinde koşuyorum resmen
Niye Sen de mi yazdıracaksınİlacı söylesene reis merak ettim
Siyah kafaBiraz fazla iç hatta tüm kutuyu içsene ne olacak bir deney yap
Bunu bilmiyorum doktora bi ara uyuyamıyorum dedim elektra 25mg diye bi ilaç verdi 19 saat uyutmuştu beni dedim ondan mı acabaNorodol demis
Yok dayı merak ettim. Sefaköyden selamlar bu aradaNiye Sen de mi yazdıracaksın
Eyvallah kardeşim Sultan Murat'ta mısın Tepeüstü cennette misinYok dayı merak ettim. Sefaköyden selamlar bu arada
Bu uyku ilaci degil sakinleştirici ilacBunu bilmiyorum doktora bi ara uyuyamıyorum dedim elektra 25mg diye bi ilaç verdi 19 saat uyutmuştu beni dedim ondan mı acaba
İş yeri orda benim yeni başladım arel in az yukarısındayımEyvallah kardeşim Sultan Murat'ta mısın Tepeüstü cennette misin
He hayırlı olsun metrobüse yakınsın haİş yeri orda benim yeni başladım arel in az yukarısındayım
Benim ilacında asıl amacı sakinleştirici aynısıysa yan etkimi yaptı onu merak ettimBu uyku ilaci degil sakinleştirici ilac
Uyku için rivotril bide dil altı Ativan içiyorum dostBunu bilmiyorum doktora bi ara uyuyamıyorum dedim elektra 25mg diye bi ilaç verdi 19 saat uyutmuştu beni dedim ondan mı acaba
Yan etki yaptı büyük ihtimalle dostBenim ilacında asıl amacı sakinleştirici aynısıysa yan etkimi yaptı onu merak ettim