Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yunanistana Geçiyorum

Adem1616

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,058
309
83
Selam arkadaslar..
Uzun yıllar sonra ne kadar cabalasamda ülkemde suan ne çalışabiliyorum ne de nefes alamıyorum.Bunlarin sebebleri kisisel ailesel borc gibi nedenleri anlatmak uzun olur.Bir miktar birikim yaptım bununla yunanistana geçip gecici iltica edip bir an once oradan da italya gecip diger avrupa ülkelerine gecip dil ögrenip düzgün bir hayat yolculuğuna çıkmaya karar aldim.Bu yolda umarım başarılı olur temiz bir sayfa ile alın teri ile çalışıp kalan ömrümü iyi degerlendiririm.
Gecis sonrası buradan bilgi vermeye devam edeceğim yolculuk pazar gecesi.
Elin yunan piçine fransız amerikan piçine ülkeyi kötülemede nabarsan yap istersen antartikaya git

C.alt

Bazen tehlikesiz hızlı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,397
1,331
113
Selam arkadaslar..
Uzun yıllar sonra ne kadar cabalasamda ülkemde suan ne çalışabiliyorum ne de nefes alamıyorum.Bunlarin sebebleri kisisel ailesel borc gibi nedenleri anlatmak uzun olur.Bir miktar birikim yaptım bununla yunanistana geçip gecici iltica edip bir an once oradan da italya gecip diger avrupa ülkelerine gecip dil ögrenip düzgün bir hayat yolculuğuna çıkmaya karar aldim.Bu yolda umarım başarılı olur temiz bir sayfa ile alın teri ile çalışıp kalan ömrümü iyi degerlendiririm.
Öyle yapacağına Sırbistana uçak bileti al öyle geç dostum ne gerek var

slkbu123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,613
1,193
113
yunanıstan bızım sayılır zorluk cekmezsın guzel tercıh yapmıssn hayırlısı olsun

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,236
1,418
113
Yunanistan bizden de beter emin ol

Method

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,223
2,863
113
Selam arkadaslar..
Yolun açık olsun kardeşim

Method

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,223
2,863
113
Dikkat et Yunan polisi pistir

guns n roses

⚫⚫⚫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,713
2,590
113
Selam arkadaslar..
ilk önce bi dil ögrende

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
36,514
19,547
113
Selam arkadaslar..
Bol şanslar yanına 1 rulo peçete almayı unutma yolda lazım olacaktır.

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,236
1,418
113
Gittin mi? Hiç sanmıyorum.

Ekonomisinin ve sokakların güvenliğinin bizden daha iyi olduğunu düşünüyorum. En azından üstünde siyasi baskı hissetmezsin
Gittim, oralı sayılırım. Babam yunan vatandaşı

EXAMPLE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,704
1,138
113
Yunanistan ve avrupada Türk olmakta çok zor ben Norveçte doğduğum vatandaşı olduğum halde hissediyordum

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,236
1,418
113
Gittin mi? Hiç sanmıyorum.

Ekonomisinin ve sokakların güvenliğinin bizden daha iyi olduğunu düşünüyorum. En azından üstünde siyasi baskı hissetmezsin
Güzel olsa ben gidicem dostum. Babam yunan vatandaşı orada yaşıyor

C.alt

Bazen tehlikesiz hızlı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,397
1,331
113
Yunan polisleri dövüyo , paranı telefonunu herşeyini alıyo geri yolluyo haberin olsun pişman olursun

mardok

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
177
72
28
Deport yersin gibime geliyor eger italyaya gitmek istiyorsan Hırvatistan üzerinden gidicen... Oraya turist gibi giyin git sonra rejika şehrine git ordan ormandan 2 3 gün yürü italyanın triste şehrine at kendini olay bitti artık özgürsün 😋